Kuvaus

Ilmailu lentokone pilotti lentäjä aiheista kiinnostuneet katsovat kauniita kuvia , joita on 5 kpl.   Kuvien koko on 30 x 22cm moniväri kuvia, jotka julkaisi Lufthansa lentoyhtiö ja niitä myytiin pieni erä. Kansiossa ja kaikki kunnossa, keräilijälle. Taide kuva. Olivat aikoinaan kalliita ja keräilijät haluavat niitä yhä.  Kuvia voi laittaa seinälle tauluksi tai kopioida tms....nämä ovat aitoja !

Lisäksi kansiossa on myös Wright veljesten ensinmäinen moottorikäyttöinen lentokone, jota ohjattiin oudosti. Wright puuhasteli polkupyörien parissa ja heidän lentokoneen ohjaus oli eräänlainen muunnos polkupyörästä.   Vasta älykkäät ranskalaiset laittoivat lentokoneeseen perän ja peräsimet oikeille paikoilleen :)   ja voimme aivan hyvin sanoa, että ranskalaiset vasta loivat modernin lentokoneen....sitä ennen ne olivat lentäviä häkkyröitä.  Toisaalta se ei ole ihme, sillä esim. Wright veljekset olivat polkupyörä tehtailijoita ja he näkivät kaiken olevan samalla idealla, kuin polkupyörässä, etupyörä kääntyy jne..    Hyviä tehokkaita puupotkureita valmistettiin jo Euroopassa ja niiden idea ja laskukaava oli tunnettu jo paljon ennen ensilentoa USA:ssa. Potkurin valmistus tieto oli vanha matemaattinen asia kunnon Euroopassa. Sikäli ilmailu ei ollut minkään yhden kansan asia.  Ranskassa ilmaan noustiin kuumailmapallolla jo vuonna 1783 veljekset Montgolher ja Saksassa satojen metrien  liitoja lentämällä teki Mr. Otto Lilienthal , ensinmäinen lentäjä, historian tuntema. Lilienthal tunsi jo siiven muodon ja sen nostovoiman, vain moottori puuttui. Ensinmäinen varmasti tunnettu lentäjä , jonka lento perustui siiven aerodynamiikkaan, oli Mr. Otta Lilienthal.... mutta ilmaan noustiin kuumailmapallolla jo vuonna 1783 !!!!!!! Ranskassa !!!!

KUNS29AP301a Taide kuva 5 kpl käytettyjä, ikä tuntematon, arvelen 1970 vuoden paikkeilla. Arvo? Useinmat sanoivat, että 10.- per oikea taidekuva on vähintäänkin kohtuullinen hinta. Ilmailu lentokone asiat ovat Eurooppa juttuja, myöhemmin, kun Eurooppa riiteli, kväi sotaa naapurimaiden kanssa ja oli hölmöjen johtajien alla, menetettiin paljon ulkomaille.....sota on jääräpää typeryyksien hommaa.

Kohde on Hampurissa, Saksa ja nämä voi vaikka itse kehystää raameihin seinälle.
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   

Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille,  (oli ennen nimeltään Sampo pankki, mutta liki kaikki myydään nykyään ulkomaille.)    

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana.

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !

Pienen murto-osan taas olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Ostan ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu, tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida. 

Huutonetin reilun pelin sääntöjen mukaisesti on huudon tekijän ennen huutoa luettava tarjouksen kaikki ehdot läpi ja huudon antamalla hän myös hyväksyy niiden noudattamisen.  Huudon voittaja sitoutuu noudattamaan 
niitä toimitus-ja maksutapoja, jotka on ilmoituksessa kerrottu, esim. en hyväksy mitään rahasiirtoja Western Union avulla  vaikkapa Afrikasta.

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 37 vrk 5 h 47 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

22 € Sulkeutuu 37 vrk 5 h 47 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää
Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.