Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Kun matkustaa Saksan Lufthansa lentokoneella Business luokassa pitkän matkan lennon, saa matkustaja lentoa varten pienen pakkauksen tarpeellista pientä , laukun koko on 19x10x5cm ja vetoketjulla.  Ajatus on, että lentoemäntä tuo huovan ja tarjoaa ateriat, aamiaisen jne... mutta hammasharja ja pientä muuta matkan ajan hygieniaa on tässä. Avattu ja pikkaisen käytetty. Tätä moni käyttää auto ja juna matkoilla myös, silloin hän pakkaa  sisällön itse, mitä tarvitsee!

DE28SP808  Matka  pakkaus kosmetiikka hygienia kulttuuri laukku jne... Alkujaan tämän olen saanut LUFTHANSA lentokoneesta, kun matkustaa liikemiesluokassa, eli noin 300-500 euroa lisähintaa.....

Vuonna 1997 perustettiin maailman ensinmäisen lentoyhtiöiden liiton Lufthansa, pääpaikkana Frankfurt am Main ja nimesi sen STAR ALLIANCE ....se on vanhin ja yhä paras liitto.     

Aasia matkoilla on kova kilpailija toinen liitto, nimeltään SKY TEAM. Sen nimekkäin jäsen on Aeroflot,   joka on maapallon vanhin lentoyhtiö (sama nimi ja paikkakunta, ikää 95v)  . Aeroflot äänestettiin matkustajien kyselyissä aivan ykköseksi mukavuus, palvelu ja nopeus,    Aeroflot on myös (Venäjä) maailman turvallisimpia lentoyhtiöitä.     Lufthansaa otti pannuun, mutta minkäs teet, kun toinen kilpailija on parempi.....Moskovan kautta lennot Aasiaan ovat  nopeita ja halpoja. Olen lentänyt useita kertoja Aeroflot ( Kapitalistisen Venäjä aikakaudella ) koneilla ja ollut 100% tyytyväinen, ehkä todella hieman parempi, kuin Lufthansa. 

STAR ALLIANCE liittoon kuuluu 28 nimekästä jäsentä, myös AIR CHINA valitsi tämän liiton. Tämä pakkaus on Star Alliance lennolta !!!!Kesäkuussa 2022 lensin Istanbul ja Turkish Airline, mitä kehutaan maasta taivaaseen, myös hyvä ! Turkki osaa !

Lennot halpoja? Mitä vielä, kallein Lufthansa lento 1. luokassa maksaa yli 10,000 euroa !

Kohde on Hampurissa, Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida.

 Kyseessä on kauppa yksityiseltä yksityiselle ja palautusoikeus on poissuljettu. Kauppa on ns. Privat to Privat. 


Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


6,30 €
Ilmoitus on sulkeutunut 17.5.2024 23:48
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.