Kuvaus

Tappava Ase  -  Blu-ray

 

Alkuperäinen nimi:  Lethal Weapon

 

Tappava ase - Directors Cut on viimein ulkona ja jokaisen hurtin huumorin ja tulisen toiminnan ystävän hankintalistalla! Mukana seitsemän minuutin edestä ennennäkemättömiä kohtauksia.

Riggsin viettämä erakkoelämä on nyt tapetilla; samoin murhenäytelmä, jonka johdosta Riggsin itsetuhoinen käytös näyttäytyy aivan uudessa valossa. Riggsin riskejärakastava toiminta alleviivaa hyvin todellisella tavalla kahden ammattipoliisin välisiä eroja. Vasta 50-vuotisjuhlaansa viettänyt Murtaugh pelkää ammattitaitonsa olevan rapistumassa ja alkaa käydä tiuhaan ampumaradalla saadakseen itseluottamuksensa takaisin. Riggs sen sijaan ei juuri piittaa puhaltaako hän enää koskaan kynttilöitä sammuksiin; kuumapää kävelee muina miehinä luotisateeseenkin.

Alkuperäisen elokuvan huumori ja adrenaliini ovat koskemattomina tallella tässä ohjaajan versiossa - yhtään kohtausta ei ole poistettu. Tuutista tulee nyt uutta toimintaa ja uutta tietoa ikimuistoisen kyttäkaksikon omalaatuisesta synergiasta. Tosifanille on luvassa eturivin paikka laatujännityksen ytimessä!

 

Ensiesitysvuosi
1987

Ohjaus
Richard Donner

Näyttelijät
Mel Gibson
Danny Glover
Gary Busey
Mitch Ryan
Tom Atkins

 

Kesto:
110 min

Tekstitys:
Suomi, Ruotsi, Tanska, Norja


Aluekoodi:  B  (Eurooppa)

Ikäraja:  K-15

Pohjoismainen julkaisu

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


5,98 €
Sulkeutuu 34 vrk 7 h 41 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5,98 € Sulkeutuu 34 vrk 7 h 41 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.