Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

1946, 1 h 36 min, kieli: suomi/ruotsi, tekstit: suomi huonokuuloisille, ruotsi, englanti, ikäraja 15, Muoveissa, käyttämätön. ohjaus Teuvo Tulio pääosissa Regina Linnanheimo ja Eino Katajavuori. Muoveissa, käyttämätön.

Kolmiodraama saa alkunsa kun sisarukset Sylvi ja Outi rakastuvat tohtori Valter Soraan. Sylvi viettelee miehen omakseen ja häiden jälkeen Outi matkustaa ulkomaille. Vuodet kuluvat. Lastenlääkärinä työskentelevä Valter ja Sylvi saavat pojan, Matin. Elämä on kohdallaan, kunnes poika menehtyy auto-onnettomuudessa. Valter syyttää tapahtumasta vaimoaan ja avioliitto alkaa säröillä. Epätoivoinen Sylvi ottaa myrkkyä ja sokeutuu. Kun Outi palaa takaisin seitsemän vuoden jälkeen, kielletyt tunteet elpyvät, ja pian Sylvi saa todistaa miehensä ja sisarensa kohtaamisia.
"Hetken huuma vaimensi omantunnon äänen, mutta sen varjo seurasi heitä läpi elämän." Näin mainostettiin Teuvo Tulion elokuvaa Levoton veri josta tehtiin myös ruotsinkielinen rinnakkaisversio. Molemmissa versioissa pääosaa näyttelee Regina Linnanheimo joka palkittiin roolistaan Jussilla.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

2 €
Ilmoitus on sulkeutunut 12.8.2018 22:54
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.