Kuvaus

Näe maapallollamme vallitsevan elämän upea monimuotoisuus ja vaikuttavat sekä poikkeukselliset tavat, joita eläimet ja kasvit ovat kehittäneet pysyäkseen hengissä. Tämä henkeäsalpaava kymmenosainen sarja tuo nähtäväksesi 130 uskomatonta tarinaa luonnosta, sisältäen jännitystä, paljastuksia ja viihdettä, sekä toinen toistaan uskomattomampia kuvia.

Tämä on evoluutiota silmiemme edessä; yksittäiset luontokappaleet taistelevat vihollisten ja ympäristön luomien hurjien paineiden alla, rajojaan koetellen. Viimeisintä kuvaustekniikkaa tallentamassa ennennäkemätöntä, uskomattoman kauniita kohtauksia ? lintuja juoksentelemassa ja tanssimassa veden pinnalla häikäisevän mutkikkaissa kosiomenoissa, kaloja jotka vetävät saalistajiaan nenästä lähtemällä lentoon eviään apuna käyttäen, kärpästen välistä kilpailua hypnoottisessa silmätaistelussa ja ryhävalasnaaraita varmistamassa parhaan uroksen saamista yhdessä luonnon massiivisimmista taisteluista.

Sarjan tekeminen kesti yli neljä vuotta, sitä kuvattiin runsaat 3000 päivää jokaisella mantereella ja kasvuympäristöissä, tämä on Life ? elävä planeetta, ennennäkemät tömänä.

JAKSOT: 
1. Elämisen haasteet 
2. Matelijat ja sammakkoeläimet 
3. Nisäkkäät 
4. Kalat 
5. Linnut 
6. Hyönteiset 
7. Pedot ja saaliseläimet 
8. Syvyyksien olennot 
9. Kasvit 
10. Kädelliset

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 23 vrk 19 h 10 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

4 € Sulkeutuu 23 vrk 19 h 10 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.