Kuvaus

UUSI kirja. Hintaan lisätään toimituskulut 6e Samassa paketissa muitakin kohteitani ilman lisäkuluja.
"Ihmekuurit eivät juuri koskaan toimi luvatulla tavalla. Fyysinen aktiivisuus on tässä suhteessa poikkeus - säännöllinen liikunta on nimenomaan ihmekuuri!"
Uusimmat tieteelliset tutkimukset kertovat mielenkiintoisia asioita siitä, miten fyysinen aktiivisuus ja kuntoilu vaikuttavat ihmisen elimistöön. Tiedämme toki, että liikunta vaikuttaa kehoomme monin tavoin, mutta tunnemmeko vaikutusten mekanismit? Ja että ne saattavat jopa muuttaa geenejämme?
Lääkärit Anders Hansen ja Carl Johan Sundberg kertovat paljon huomiota saaneessa kirjassaan havainnollisesti ja mukaansatempaavasti, mitä tutkimukset merkitsevät yksittäisen ihmisen kannalta ja miten niiden tuloksista pääsee hyötymään.
Jo varsin pieni määrä - puoli tuntia reipasta kävelyä päivässä tai kuormitukseltaan vastaava määrä muuta liikuntaa - suojaa lukuisilta kehon ja mielen sairauksilta, parantaa unenlaatua, antaa energiaa ja lisää elinvuosia. Kukapa ei haluaisi nauttia elämästä terveempänä ja pidempään?
Mukana on myös uusinta tietoa rasvanpoltosta sekä intervalliharjoittelusta. Kirja sopii kaikille aiheesta kiinnostuneille ja erityisesti niille, joilla ei ole aikaa kuntoilla!
Anders Hansen on lääkäri Tukholman Karoliinisessa instituutissa, psykiatrian ylilääkäri ja ekonomi. Carl Johan Sundberg on lääkäri ja työfysiologian professori Karoliinisessa instituutissa.
"Käsitykset ikääntyvistä ja siitä, mihin ihmisen elimistö kykenee 70, 80 ja jopa 90 vuoden iässä, ovat muuttuneet perinpohjaisesti."

Tutustu myös verkkokauppaani, siellä on lisää tuotteita

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 44 vrk 18 h 57 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

10 € Sulkeutuu 44 vrk 18 h 57 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.