Kuvaus

Linda O´Keeffen,  upea kirja kengistä ja niiden historiasta, alkaen vanhoista kiinalaissta kengista tähän päivään saakka,  Avokkaiden, saapikkaiden ja sandaalien kunniaksi. UPEA KUVITUS.

Julkaissut Könemann. suomenkielinen laitos v. 2000. Kirjassa on 512 sivua, kirja on nidottu. Kirjan paksuus on yli 3 cm. Kirjan kunto on erinomainen.

Naisen korkokengät, Chanel kärki, Jackie Kennedy avokkaat, Marilynin stilettikengät, Lootuskengät, kaikki kenkätyylit on huomioitu. Keskiajallan n. 60 cm korkeat puupohjat, 1960-1970 luvuilla korokepohja ja niiden renesanssi 1990-luvulla. Nahan tuoksu, päällisissä tylliä, brokadia, vuorikristallia, lasia, suomuja, höyheniä ja mitä muuta vain mielikuvitus keksii. KENKÄ on keromus villistä mielikuvituksesta ja kunnianosoitus naisten jaloille.  Kirjassa on yli tuhat  loistavaa värikuvaa ja lukemattomia mielenkiintoisia asioita jalkineista sekä niiden huppusuunnittelijoista. Kiehtovat kengät ovat jättäneet muutakin kuin jälkensä maan pintaan, kuten näkymättömät sandaalit tai Courrégesin futuristiset go-go-saappaat.

Etukannen sisäpuolella on exlibris.

Kenkien historia 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 44 vrk 17 h 30 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

8 € Sulkeutuu 44 vrk 17 h 30 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.