Kuvaus

Kuvan uudenveroinen pokkari.

"Kirja on kirjoitettu totuudella, sydänverellä. HIENOA!" "Olin päässyt peräti toiselle sivulle kun alkukirjoituksessa jo tuli itku... Yhden Yön tarina on mielestäni maailman paras kirja." "Kirja oli erittäin koskettava ja aivan LOISTAVA." "Kirja antaa VOIMAA ja ROHKEUTTA muillekin." "Kiitos kun kerroit tarinan meille."

Tässä jäävuoren huippua palautteesta, jota Yhden Yön tarina sai ilmestyessään vuonna 2003. Tämä on teoksen uusi, täydennetty pokkaripainos: uutta tekstiä, uusia kuvia, Yön ja Olli Lindholmin tuoreimmat kuulumiset.

Oli järjettömän hauskoja hetkiä, rajatonta onnentunnetta, mutta myös pettymyksiä, ahdistusta ja surua.

Yö kohosi Suomen suosituimpien yhtyeiden joukkoon vuonna 1983 kappaleillaan Likaiset legendat I ja Särkynyt enkeli. Yli kaksikymmentä vuotta myöhemmin Yöllä on takanaan useita menestyslevyjä sekä tuhansia keikkoja kaikkialla Suomessa. Vuosiin mahtuu vaikeita miehistönvaihdoksia ja aikoja, jolloin bändi on ollut lähellä tiensä päätä.

Kriisi ohi. Kaikki hyvin? Ei. Miksi ei?

Yhden Yön tarinan kertoo Olli Lindholm, ainoa alkuperäisestä kokoonpanosta tähän päivään saakka jatkanut jäsen. Hän valottaa Yön laulujen syntyhistoriaa, kertoo lämpimästi yhtyeen tärkeistä hetkistä, mutta puhuu myös rehellisesti rokkitähden, perheenisän ja työmiehen elämän yhteentörmäyksistä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 41 vrk 16 h 3 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

4 € Sulkeutuu 41 vrk 16 h 3 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.