Kuvaus

[AC0417] 

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI

Kuvanmukaisia, HYVÄSSÄ ISKUSSA oleva kovakantinen ensipainos  toimittajan työstä kiinnostuneille.

MAKSAA TILATTAESSA 21,80e + PK. -> KATSO  http://www.adlibris.com/fi/kirja/nuoren-toimittajan-eloonjaamisopas-9789512079346

TODELLA HYVÄ OPUS - SUOSITTELEN  * * * * *
 

Anni Lintula - Meri Valkama: NUOREN TOIMITTAJAN ELOONJÄÄMISOPAS 

Kuinka nuori toimittaja voi saada jalkansa oven väliin alalla, jolla tulijoita olisi ovista ja ikkunoista? Juttupalkkioksi tarjotaan jallupulloja ja ylityökorvaukseksi leffalippuja, pätkätyöt jatkuvat vuosikausien ajan, ja mediatalojen säästöbudjetit iskevät pahiten nuoriin. Nuoren toimittajan eloonjäämisopas on työkalu uraansa aloittelevalle journalistille.Kirja paljastaa, millaista osaamista mediapomot arvostavat, mitä eri lehdet maksavat freejutuista, millaisiin kysymyksiin työhaastattelussa kannattaa varautua ja miten vapaa toimittaja saa juttuideansa myytyä.Sisäpiirin tietoa jakavat tunnetut toimittajat ja toimitusten esimiehet, kuten Nyt-liitteen Ville Blåfield, Vihreän Langan päätoimittaja Elina Grundström sekä toimittaja Arto Nyberg. Kirja kertoo myös, miksi Bonnier-palkittu Kari Lumikero kuvaa juttunsa kriisialueilla itse ja millaista on matkailutoimittaja Antti Helinin arki.Kirja on kuin nuoren toimittajan paras ystävä. Se jakaa kullanarvoista tietoa, jota alan kirjallisuudesta ei tavallisesti lainkaan löydy.

1. painos

Gummerus Kustannus Oy - Jyväskylä 2009

VOITTOHUUTO ja PK.  1.95e  TILILLE ja TUOTE POSTIIN.  

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTIN / MATKAHUOLLON hinnaston mukaan [Kumpi vain on halvempi]. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 04/17, 01/17, 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään Postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajantasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajantasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

9,95 €
Sulkeutuu 93 vrk 11 h 58 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

9,95 € Sulkeutuu 93 vrk 11 h 58 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.