Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Messi fanille!

Lionel Messi on käyttänyt adidaksen kenkiä jo pitkään. Adidas juhlistaakin nyt tätä Argentiinalaista maestroa hänen ikiomalla nyt jo loppuunmyydyllä mallistolla, joka on saanut nimen Messi 10.1.

Kenkien designia on innoittanut graffiti johon tulisit törmäämään Messin kotikylän alueella, Rosariossa. Kenkään on tottakai lisätty myös 'die drei Streifen', eli adidakselle ominaiset kolme raitaa, joten kenkä on erittäin katseita vangitseva. Messi 10.1 rakentuu adidaksen F50 Adizeron konseptin ympärille, joten se on todella kevyt ja saat sen myötä huippuluokkaisen Messimäisen kosketuksen palloon.

Messi 10.1 koostuu F50 Adizeron tapaan adidaksen K-leather HybridTouch-päällisestä jossa yhdistyy synteettisen sekä perinteisen nahkamateriaalin parhaimmat ominaisuudet. Kengän päällinen on erittäin notkea sekä ohut joka kietoutuu jalkojen ympärille antaen todella mukavan istuvuuden. Lisäksi kengän päällinen on vedenpitävä sekä entistä kestävämpi koska se ei "ylivenyty", kuten normaali nahkakenkä tekee.

Kengän HybridTouch-materiaali on vuorattu 360 asteen Dribbletex-tekstuurilla. Tämä 3D-mäinen tekstuuri parantaa kengän päällisen pitoa mikä tulee tarpeeseen kun kuljetat palloa nopeissa vauhdeissa.

Adidaksen Traxion-pohja takaa parhaan pidon luonnon nurmelle.

Paino: 187 grammaa.
Koko: 38.

Jalkapallo kengät jalkineet nappikset nappulakengät nappulat jalkapallo-asu jalkapallokengät 10.1 FG luonnon nurmelle tytön tytölle tyttöjen teinin teinille nuoren nuorelle naiselle naisten naisen pojan pojalle poikien unisex urheiluun fani urheilukengät 38 Lionel Messi Adidas

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


60 €
Ilmoitus on sulkeutunut 29.4.2024 18:20
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.