Kuvaus

Old Illusions toivottaa sinut tervetulleeksi antiikkiin ja erikoisten esineiden ihmeelliseen maailmaan! Tämän kohteen myyjänä toimii maamme tyylikkäin antiikin ja erikoisten esineiden erikoisliike Old Illusions, joka tarjoaa sinulle mahdollisuuden päästä käsiksi hiukan erikoisemman antiikin kuin hieman erikoisempienkin esineiden ihmeelliseen maailmaan. 

Tervetuloa tutustumaan koko laajaan valikoimaamme suoraan osoitteessa: http://www.oldillusions.fi

Kohde:

Alkuperämaa: Ruotsi
Valmistaja: L.M. Ericsson
Valmistusajankohta: 1900-luvun alkupuoli
Mitat: Korkeus 30 cm, leveys 26 cm ja syvyys 14 cm
Toiminta: Ei testattu
Muuta: Hyvässä kunnossa oleva LM Ericsson –pöytäpuhelin, joka on varustettu ”sylkykupilla”. Puhelimessa on tallella kaikki alkaen sen johdoista ja logotarrakin on hyvin säilynyt. Harvinainen löytää näin hyvässä kunnossa, hieno kohde keräilijälle!

L. M. Ericsson

Ericsson, eli Telefonaktiebolaget L. M. Ericsson on ruotsalainen telekommunikaatiojärjestelmien valmistaja, jonka perusti L. M. Ericsson käsivälitteisten lankapuhelinten aikakautena vuonna 1876. Ericsson on ollut yli 140 vuoden ajan tele- ja informaatioteknologian edelläkävijä ja palvelutarjoaja. Myös Suomessa Ericssonilla (viralliselta nimeltään Oy L M Ericsson Ab) on pitkät perinteet, sillä yritys rekisteröitiin Suomessa itsenäisen Suomen alkutaipaleella joulukuussa 1918. (Lähde: Wikipedia)

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 1 vrk 20 h 57 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

220 € Sulkeutuu 1 vrk 20 h 57 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.