Tuote on myyty käyttäjälle sepeteus46 hintaan 25 €

Kuvaus

nidottu hyväkuntoinen 1 painos v 1958

sivuja 242 suom jaakko hintikka ja tauno nyberg

Georg Henrik von Wright  14. kesäkuuta 1916 Helsinki – 16. kesäkuuta 2003 Helsinki) oli suomalainen filosofiakateemikko ja yhteiskunnallinen ajattelija, joka piti itseään humanistina. Von Wright toimi professorina Helsingin ja Cambridgen yliopistoissa. Cambridgessa hän oli Ludwig Wittgensteinin läheinen työtoveri ja seuraaja.

Von Wright oli johtava hahmo aikansa suomalaisessa filosofiassa. Hän erikoistui filosofiseen logiikkaananalyysiinkielifilosofiaanmielenfilosofiaan sekä Charles Peircen läheiseen tutkimukseen. Hänen kirjallinen tuotantonsa voidaan jakaa kahteen osaan. Ensinnäkin von Wright kirjoitti analyyttistä filosofiaa ja filosofista logiikkaa. Toisaalta hän kirjoitti myös vapaamuotoisia yhteiskunnallisempia teoksia, kulttuurikritiikkiä ja esseitä humanistisessa ja osittain pessimistisessä äänensävyssä.

hakusana, filosofia, g.h.von wright,logiikka,analyyttinen filosofia,ajattelijoita ja ajansuuntia nykyajan filosofiassa,aristoteles,brouwer,wittgenstein,mooren analyyttinen metodi,russell ja looginen analyysi,boolen looginen algebra.otavan filosofinen kirjasto 7

keskustan varasto h 15

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


25 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 3.4.2024 18:50
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.