Kuvaus

726 sivua, kovakantinen, kansipaperi. Etukannen teksti on kulunut hassusti, mutta muuta vikaa kirjassa ei pitäisi olla, perus käyttöjäljen lisäksi.

Ensimmäinen yksiosainen elämäkerta poliitikosta ja valtiomiehestä, josta tuli käsite.

Lohen sukua kertoo maamme pitkäaikaisimman presidentin Urho Kekkosen poliitikko- ja valtiomiesuran vaiheet olennaisimpiin seikkoihin ja hänen omaan rooliinsa keskittyen.
  Teos painottuu ajanjaksoon 1930-luvun puolivälistä alkusyksyyn 1986 ja kattaa samalla yli viisi vuosikymmentä kansakuntamme historiaa. Se kertoo myös presidentistä yksityishenkilönä: hänen perheestään, ystävistään ja harrastuksistaan.
  Urho Kekkonen kuuluu niihin harvoihin suomalaisiin, joihin ei ole milloinkaan suhtauduttu välinpitämättömästi. Häntä on joko ihailtu ja hänestä on pidetty tai sitten häntä on inhottu - jopa vihattu. Yhä vielä hän herättää runsaasti intohimoja.
  “Tämä on raskas virka, sillä se on yksinäisen miehen työtä”, Kekkonen itse summasi elämänsä ehtoopuolella uransa keskeisintä taivalta.

Professori Juhani Suomi on julkaissut aiemmin kahdeksanosaisen elämäkertasarjan presidentti Urho Kekkosesta. Nyt hän on tiivistänyt mittavan elämäntyönsä ja aikakauden perusteoksen yksiin kansiin, laajan yleisön ulottuville.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

4 €
Sulkeutuu 69 vrk 12 h 9 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

4 € Sulkeutuu 69 vrk 12 h 9 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.