Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Jännittävä seikkailusarja perustuu ikivanhaan kiinalaiseen uskomukseen jonka mukaan maailmaa hallitsee 12 eläinradan merkkiä. Kaksoset Ang ja Ling ovat syntyneet Lohikäärmeen vuonna. Kun valon ja pimeyden voimat kutsuvat heitä, Angista tulee Kultainen Lohikäärme, ja Lingista Varjolohikäärme.

EI OLE KOIRAA KARVOIHIN KATSOMISTA. Hullu tiedemies pitää eläimistä ihmisiä enemmän ja muuttaakin itsensä koiraksi, keksimällään laitteella. Tiedemiehen omat lemmikit päättävät pyytää apua Chowlta, Koira-vartijalta...

SKEITTIVARKAAT. Ling ja Ang ryhtyvät yhteistyöhön yrittäessään tehdä tyhjäksi skeittaaja Gengin aikeet. Ang huomaa, että hänellä on vielä toivoa sisarensa suhteen.

MENETETYKSI LUULTU. Ling saa selville, että sisarusten äiti, MAE-YING, onkin elossa ja pyytää Angiltä apua heidän äitinsä löytämiseen.

PAHAN KASVOT. Xuanin syntymäpäivillä paljastuu, että kadonnut Apinan voimarengas on uponnut mereen. Kun Xuan ystävineen lähtee etsimään voimarengasta he löytävätkin sieltä Pahan kasvot...

KOTIINPALUU. Pimeimmän Jinin herra, päästää Lingin vapaaksi ja tyttö huomaakin, että matka pimeyden voimissa on ollut testi. Pystyykö hän taistelemaan veljensä rinnalla Kultaisen lohikäärmeen voimarenkaan alla?

Kesto
110 min

Teksti
Suomi

Ääni
Englanti (Stereo)

Kuva
4:3 (anamorfinen)

Kotelon kunto: Hyvä
Levyn kunto: Hyvä
Tuotenumero: DVD883

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

1,75 €
Ilmoitus on sulkeutunut 27.8.2018 19:47
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.