Kuvaus

D0416]

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI.

Kuvanmukainen, hyvässä iskussa oleva nidottu painos.

MAKSAA TILATESSA 10.95e + PK. KATSO ->  http://www.suomalainen.com/webapp/wcs/stores/servlet/fi/skk/kiltti-tytt%C3%B6-ei-p%C3%A4%C3%A4se-pomoksi-p9789521416606--77
 

Lois P. Frankel: KILTTI TYTTÖ EI PÄÄSE POMOKSI 

101 tapaa hävitä miehelle

Aherratko niska limassa ilman taukoja, kysyt lupaa kaikkeen mahdolliseen ja haluat miellyttää esimiestäsi? Syyllistyt kiltin tytön virheisiin ja annat miesten korjata potin. Tämä pokkari opastaa sinut voittajan uralle työelämässä.

1. Puurtaminen

”Naisen pitää tehdä työtä kaksin verroin, ennen kuin heitä pidetään puoliksikaan yhtä hyvinä kuin miehiä.” Ja höpö höpö. Yksi liike-elämän tarkimmin varjelluista salaisuuksista, on se, ettei ihmisiä palkata ja ylennetä siksi, että he ovat uutteria. He pääsevät eteenpäin, koska päätöksentekijä tuntee heidän luonteensa ja luottaa heihin.

Ohje: Haaskaa aikaa ja aseta työajallesi selvät rajat.

2. Nuukailu yrityksen rahojen kanssa

Jopa naiset jotka käyttävät suneilematta omia rahojaan, sortuvat nuukailemaan yrityksen rahojen kanssa. He ovat valmiita sietämään jos jonkinlaista epämukavuutta, koska pelkäävät tuhlaavansa firman rahoja. Miehet eivät sorru samanlaiseen pihistelyyn.

Ohje: Ellei ohjeissa toisin sanota, älä koskaan pyydä lupaa käyttää rahaa. Kyllä sinulle kerrotaan, jos rahankäyttösi tuottaa ongelmia.

3. Idioottien suojelu

Naisten ja idioottien välillä on valitettavasti sinnikkäästi elävä yhteys. Me suorastaan vedämme pölkkypäitä puoleemme, koska me siedämme heitä pidempään kuin miehet. Kaiken kukkuraksi otamme harteillemme heidän virheensä ja puolustelemme heidän käyttäytymistään.

Ohje: Luota vaistoihisi ja pidä etäisyyttä idiootteihin.

4. Tarve olla pidetty

Meidän kaikkien sisimmässä on pikkutyttö, joka haluaa olla pidetty. Tarpeesi olla pidetty, estää sinua kuitenkin ottamasta riskejä, joiden ansioista voisit saada kunnioitusta. Työpaikalla menestyvät parhaiten ne, jotka ovat sekä pidettyjä että kunnioitettuja.

Ohje: Kuuntele myös omia tarpeitasi. Jos et halua tehdä jotakin, mieti, miten paljon siitä on haittaa, että joku mahdollisesti närkästyy.

5. Totuuden puhuminen

Naiset kertovat auliisti totuuden, vaikka onkin tilanteita, joissa kaikkea ei tarvitsisi kertoa. Jos projekti on mennyt pieleen, nainen ´syyttää itseään ja mainitsee, mitä kaikkea hän olisi voinut tehdä toisin. Mies ei koskaan toimi näin. Mies esittää asiat asioina ja välttää ottamasta vastuuta.

Ohje: Älä myönnä äläkä kiellä – totea vain. Yhdistä jokaiseen kielteiseen ilmaukseen toinen, myönteinen ilmaus.

6. Valta-asemassa olevien miesten pitäminen isähahmoina

Jos käyttäydyt miespuolisten esimiestesi seurassa kuin pikkutyttö, he kohtelevat sinua kuin pikkutyttöä. Millaista on sitten pikkutyttömäinen käyttäytyminen? Yleensä se on sitä, että odottaa esimiehestä joko parasta tai pahinta. Esimiehiin kun pitäisi osata suhtautua riippumattomasti ja objektiivisesti.

7. Vaatimattomuus

Jos ihmiset eivät huomaa merkittäviä aikaansaannoksiasi, sinun tehtäväsi on kertoa niistä.

Ohje: Kun työpanostasi kiitetään, katso kiittäjää silmiin ja vastaa: ”Kiitos”. Älä vähättele tekemääsi työtä.

8. Tarkoitukseton hymyily

Tytöt opetetaan hymyilemään jo pienestä pitäen ja ylenpalttinen hymyily säilii aikuisenakin. Kun mies ei hymyile, hänet otetaan vakavasti. Kun nainen ei hymyile, häneltä kysytään usein: ”Mikä vikana?”. Eipä siis ole ihme, ettemme edes tiedosta hymyilevämme väärissä tilanteissa.

Ohje: Kiinnitä huomiosi siihen, milloin hymyilet.

9. Katsekontaktin välttäminen

Kun nainen välttelee katsekontaktia, hän tuntee yleensä itsensä epämukavaksi. Suora katsekontakti kertoo vilpittömyydestä ja itseluottamuksesta.

Ohje: Katsele vaikkapa elokuvasta, miten itsevarmat naishahmot käyttävät silmiään välittääkseen viestin.

10. Itkeminen

Useimmat naiset tietävät, ettei töissä pitäisi itkeä, mutta aina ei kyynelien tuloa voi estää. Mutta itketkö joskus tilanteessa, jossa sinun pitäisi pikemminkin suuttua?

Ohje: Älä ainakaan ilmaise vihaasi kyynelin. Naiset on opetettu siihen, ettei vihaisuus ole sopivaa. Jos sinua alkaa itkettää, kysy itseltäsi, että mikä sinua suututtaa.

3. painos

Käännös Maarit Tillman

TALENTUM Helsinki 2011

Kariston Kirjapaino Oy - Hämeenlinna

ASIASANA: naiset, urakehitys, menestyminen, liike-elämä, johtajuus, sukupuoli, työelämä, ihmissuhteet, Elämänfilosofia,elämäntaito

VOITTOHUUTO ja PK. 1.80e TILILLE ja PAKETTI POSTIIN

KATSO MYÖS MUUT KOHTEENI, SILLÄ PK:lla 6,95e SAA TOISTAISEKSI TULEMAAN 10 KG TAVARAA

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään Postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajantasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajantasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

4,95 €
Sulkeutuu 70 vrk 14 h 7 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

4,95 € Sulkeutuu 70 vrk 14 h 6 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.