Kuvaus

Lompakko on saksalainen merkki AIGNER, joka oli erään USA:aan hieman ennen 2. Maailmansotaa uskontonsa takia Hitler vainoja paenneen  tavaramerkki. Se nousi uuteen eloon , kun joku osti sen Saksaan, mutta missä maassa ne nykyisin ihan oikeasti valmistetaan, sitä en osaa varmuudella sanoa. Epäilen Aasia.    Usein pidetään AIGNER hintaa törkeän korkeena ja sitä se on. Laatu on melko korkea tasoista, mutta BREE ja Picard sekä MCM ovat toki parempaa laatua ja hieman halvempia myös  . Italian FURLA käsilaukku ja lompakko tavaramerkki on korkeaa laatua ja Made in Italy.

Lompakon mitat ovat 11x10cm ja paino 113g. Neppari on toisella puolen AIGNER logo ja se on hieman kärsinyt, lompakko toimii !

LED02MI706 Lompakko Aigner käytetty

Lompakko on kaksipuolinen, toisella puolen on kolikko tila nepparilla ja toinen puoli seteleille. Luottokortit, pankkikortit, sillä harvapa sitä normaalisti luottokorttia käyttää,,,,,Saksassa inhotaan velkaa ja maksetaan usein käteisellä ostokset ja nopeasti ulos ! Pankkikortti ja luottokortti jättää aina digitaali sormenjäljet joka ostoksesta.  Nyt haluttaisiin sen avulla valvoa alkoholi ja olut ostoksia, kuinka kätevää, kun sosiaalivirasto voisi sanoa henkilölle päin naamaa: " Joit viimekuussa neljä koria olutta, rahaa siis on liikaa ".  

Hieman aihetta sivuen omia mielipiteitä:

Aivan hillittömästi on nykyjään kaikkialla taskuvarkaita. Puristan itse aina heti käsilaukun tiukasti kehoa vasten, kun Metro-junassa tms. julkisessa liikennevälineessä näen "liian lähellä " käkkärätukkaisia henkilöitä, joita voisin pitää sen alan harrastajina.  Ryökäleet kun vielä menevät laukkuun,  reppuun  siten, että partakoneen terällä vetävät pohjaan viillon.  Reppu selässä on vielä aivan tunnoton moiselle tempulle ja huomaa sen vasta, kun asemalla ihmiset huutavat perääsi, että mitä sä hei tiputtelet oikein ???   Yleensä on jo lompakko känny jne. jo "tippuneet ulos ".   

Lompakko  oli minulla Moskova matkalla mukana, olin 2 viikkoa Moskovassa ja kuljin ahkerasti julkisilla välineillä. Siellä oli outoa se, ettei taskuvarkaita juurikaan edes ole, oli outoa , kun oli niin turvallinen tunne....  Kaupunki on todella turvallinen naiselle.

Vielä Moskovaakin turvallisempaa oli UAE Dubai , siellä saa maastakarkoituksen jokainen, jos joku nainen sanoo: "  Tuo mies ahdisteli tai yritti varastaa minulta jotain". Maastakarkoitus tapahtuu 48h sisällä....muuta vaihtoehtoa ei ole .  Tai sitten joutuu katsomaan ehkä Damaskus miekkaa. Yhtyneessä Arabi Emiirikunnassa UAE on miehiä 274 kpl vastaan 100 naista, joten nainen on "harvinainen herkku". 

Tyttäreni sanoo:  Pidän italiais- ja espanjalais  ja saksalais tyyleistä. Itseasiassa rakastan laukkuja, joissa on logo:  Furla , Bogner, Bree, Goldpfeil, MCM, Picard, Liebeskind Berlin, Escada, Bogner,  Armani ja Picard  sekä La Perla.  

En pidä ylläolevan listan laukuista jonkun pienen logon (merkki, nimi)  takia, vaan siksi, että niitä laukkuja ovat suunnitelleet henkilöt, joiden kokemus ja asenne asiaan näkyy. Myös he ovat valinneet materiaalit osuvasti, plus maku ja tyyli stemmaavat.  Tietenkin on olemassa monia Nobel-luokan huippumerkkejä Prada jne.. mutta silloin maksaa jo nimestä, itse laukku ei minun kokemukseni mukaan muutu laadultaan paremmaksi ,  vaikkapa   BREE laadusta enää paremmaksi. Monet saksalaiset laukut ovat todella kestäviä, sillä saksalainen nainen kävelee pää pystyssä aivan varmasti jopa vuoden vanhan laukun kanssa laukkumyymälään  uudestaan ja sanoo: " Mitä laatua tämä on? Rikki, korjatkaa ja postittaa tähän käyntikorttini osoitteeseen korjattuna olkaa hyvä "  ja kääntyy koroillansa ympäri ja marssii suoraan ulos ovesta.  

Perin äidiltäni monta käsilaukkua ja moni  oli saksalainen huippumerkki BREE, jonka omistaja-suunnittelija Mr. Axel Bree on sanonut, että vain huippulaatuista nahkaa ja kunnon kovaa käyttöä kestävä laukku on naisen järki ostos. Koska BREE käsilaukku maksaa keskimäärin 150-400 euroa kpl, kysyi joku häneltä, että onhan markkinoilla paljon kalliimpia merkkejä kanssa. Mr. BREE vastasi jotenkin tähän tyyliin lehdessä olleessa artikkelissa: " Kyllä on laukkuja, jotka maksavat 2000-20,000 euroa, mutta silloin ei käsilaukku ole enää varsinainen käsilaukku, jossa nainen kuljettaa mukanaan tarvittavat pikkuvälineet, asiapaperit , rahat , meikki jne.. vaan silloin muuttuu käsilaukku luxus ylellisyys välineeksi. Tällöin on kantajalle tärkeetä näyttää muille, minulla on ostovoimaa, kuin se, että laukku palvelisi omistajaansa luotettavasti. Me BREE ohjelmassa keskitymme taas laukkuun ja sen pitää olla hyvä, korkeaa laatua ja harkittu toimivaksi. Jokainen meidän laukkua kantava nainen (tai mies) säteilee ympärilleen sen, että hän osaa ostaa ja käyttää siinä myös harkintaa.

BREE laukut sain myytyä Keski-Euroopan markkinoille kahdessa päivässä, koska aivan jokainen tuntee täälläpäin sen merkin. Myös Picard on hyvin tunnettu saksalainen laukku ja nahkalaukku laatumerkki, myös valmistettu Saksassa. Nykyään tunkee markkinoille kaiken maailman Höpö-Pöpö nimiä Amerikasta, jotka on säännön mukaisesti tehty Kiinassa ja hinta on moninkertainen laatuun nähden. Ne jätän kyllä suosiolla omaan arvoonsa haisemaan.

Nahkaa vai keinonahkaa? Jokainen vastaa tähän itse, monet eivät pidä siitä, että tapetun ja usein syödyn eläimen nahasta tehdään esineitä, toiset taas pitävät keinonahan valmistusta luonnolle huonona ja saastuttavana asiana ja käyttävät käsilaukkuna pellavakangas kauppakassia tai jopa ostospussia. Taskuvarkaille helppo pala, mutta eipä heillä useinkaan juuri ole laukussa mitään varastettavaa. 

Kohde on Hampurissa, Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida.

Kaikki lähetykset lähtevät kirjattuna kirjeenä tai pakettina, jonka kulkua voi seurata netin avulla. Mikäli lähetys katoaa, tai rikkoontuu on minulla  todiste sen lähettämisestä/luovuttamisesta kuljetusyrityksen haltuun ja saat silloin rahasi  takaisin, myös lähetyskulut. Rahasi palauttaa kuljetusyritys, esim. Posti tms, jolle minä olen maksanut tavaran turvallisesta kuljettamisesta, lähettäjä (siis minä) en voi vastata asioista, jotka ovat oman vaikutuspiirini ulkopuolella.

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

5,50 €
Sulkeutuu 45 vrk 4 h 6 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5,50 € Sulkeutuu 45 vrk 4 h 6 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.