Kuvaus

KELLO on rakennettu tämän kellotornin sisään ja se näkyy upeasti, koska koko torni on kristalli lasia. LONDON BIG BEN on pienoismalli kuuluisasta kellotornista , korkeus on 25cm ja paino 650 g. Itse kello, lienee kvartsi on halkaisija 2cm.  Koko torni on todella upea.

DE26SP108 Lontoon kuuluisa kellotorni Big Ben pienoismalli ja halvempi kuin paikan päällä. 

Annan samaan hintaan vielä valoa heijastavan  alustan, jonka päälle voi tornin laittaa pimeässä. (Jos haluaa) Silloin tämä toimii huoneessa hämärälamppuna, jonka valaistuksessa esim. nuoret tekevät toisiinsa tutkimusmatkoja. 

LONTOO oli menneinä vuosina suosittu ostoskaupunki, josta jokainen saattoi löytää jotain kivaa... Nyt BREXIT jälkeen on vetovoima radikaalisesti laskenut ja useinmat lentävät BERLIN, halvempaa ja EURO valuutta, englantia puhuvat saksalaiset myyjät usein parenmin kuin skandinaavi turisti.... Suomalainen kulttuuri on lähellä saksalaisia tapoja ja koko Britti monarkia on aivan oma lukunsa....

Jostain syystä juuri Suomessa pidetään informaatio virtaa Britanniasta suurena, täällä paljon harvemmin uutisia  Britannia saarelta, toki heidän olut , alkoholi, rietas-ryyppy matkoista  Viro  Liettua  Latvia maihin on hauska piirre. 

Saksalaiset myyjät= Tavaratalot Vaatekauppaketjut jne vaativat englannin ja venäjän kielen osaamista. (Saksan kielen lisäksi tietenkin, usein myyjä myyjätär on itse ulkomaalaista alkuperää.....) Moni nuori hämmästyy, kuinka monipuolinen ja tarkka maailmankuva on saksalaisella nuorella, usein maailmankatsomus ero on valtava.      Olen puolustanut suomalaisia nuoria siten, että kertonut saksalaisille, että rahan niukkuuden vuoksi Suomessa näytetä kuin 90% USA ja Britannia elokuvia, TV sarjoja jne...jonka aivopesun seurauksena heidän maailmankuva on niin kapea ja väärä, puutteellinen....TV tarjonnan riippuvuus on liian suuri Angl-Saksi valtioista....hyvät espanja ranska italia venäjä, elokuvat puuttuvat täysin Suomesta, myös Saksan joku poliisisarja saattaa olla.... 

Kohde on Hampurissa, Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida. Kyseessä on kauppa yksityiseltä yksityiselle ja palautusoikeus on poissuljettu. Kauppa on ns. Privat to Privat. 

Halvin on ns. Pikku-Paketti DHL, saa painaa 2 kg ja maksaa 8,50 EUR  ( ei seurantanumeroa ) 

DHL paketti 5 kg painon asti maksaa 16,99 EUR, usein kerätään samaan pakettiin useampi tavara. Kirjat ja paperi tuotteet , dokumentit yms. maksavat Saksan Postin kulujen mukaan noin 5 eur. Mutta poikkeuksia on helppo tehdä myös alaspäin. 

HUOM: Vain 16,99 EUR maksavalla DHL paketilla on seurantanumero. Jos se on tärkeä sinulle, niin valitse DHL paketti toimitustavaksi ja mainitse asiasta myyjälle. 

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 27 vrk 43 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

10,90 € Sulkeutuu 27 vrk 43 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.