Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

108 min, kielet: suomi, ruotsi, tanska, norja, englanti, tekstit: : suomi, ruotsi, tanska, norja, englanti, islanti, ikäraja 3.

He ovat piirrettyjen maailman kummallisin parivaljakko.Yhdessä he ovat koheltaneet lukuisissa ajattomissa animaatiopätkissä,joissa heidän täysin vastakkaiset persoonallisuutensa ovat taanneet hyvät naurut katsojille. Merkittävän viihdytysuran aikana on toki tapahtunut muutoksia: Repen impulsiivisista hölmöilyistä on tullut sorsalle oikea tavaramerkki ja hellyttävästä, änkyttävästä Putte Possusta on tullut enemmänkin mietiskelijä kuin nuijaa heiluttava käytännön toimija. Tämän seurauksena he muodostavat täydellisen taisteluparin, jossa Repe usein päällepäsmää johtajana ja Putte asettuu kuuliaisesti rauhallisemman ja fiksumman apurin rooliin.
Tässä viihdyttävässä kokoelmassa nähdään leikkaamattomia, täysin uudelleen masteroituja kaikkien aikojen piirrosklassikkoja: sci-fi-henkinen DUCK DODGERS 24 JA 1/2 VUOSISADALLA esittelee kosmista komiikkaa, SORSASTAJAT tarjoaa mahdollisuuden voittaa palkintoja radiokilpailussa ja ON SORSALLA PUNAPAULA sisältää silmittömän hauskaa säilänheilutusta.Sorsa ja possu osaavat hommansa: tervetuloa Repen ja Puten hervottomaan huumorimaahan,jossa kaikki on mahdollista!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

3 €
Ilmoitus on sulkeutunut 24.8.2018 0:01
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.