Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Viiden dvd:n setti. (Levyistä löytyy naarmuja. En ole tarkistanut, mutta tokko haittaavat toistoa)

Lords of Mafia (kuusi osaa sarjasta, a´45min):
- Crown Jewel of Cosa Nostra
- The Mafia in Italy Today
- Black Dragon: The Triads of China
- Japanese Yakuza
- The New Thread - Vietnamese Gangs

Kieli: Englanti
Tekstitys: suomi ruotsi norja tanska

----------------------------------------------------------
Crown Jewel of Cosa Nostra

Ei ole kovina pitkä aika siitä kun väiteltiin aiheesta onko mafiaa edes olemassa. Vuosikausia monet FBI:n johtajaa J. Edgar Hooveria myöten kielsivät järjestäytyneen rikollisuuden olemassaolon, ja USA:n johtavat gansterit pystyivät välttelemään oikeusjärjestelmää. Kommunisminjälkeistä Venäjää lukuun ottamatta järjestäytynyt rikollisuus on kauan ollut laajimmalle levinnyttä USA:ssa. Mafia kukoisti Hooverin puuttumattomuuspolitiikan aikaan, mutta viime vuosikymmeninä poliisi ja oikeuslaitos ovat tehneet merkittäviä iskuja sitä vastaan. Joidenkin mielestä mafia on kulkenut täyden ympyrän ja palannut juurilleen erillisten katujengien löyhäksi järjestöksi. Paras esimerkki tästä onnen kääntymisestä on Lucchesen rikollisperhe New Yorkissa.
-------------------------------------------------
The Mafia in Italy Today

Sisilian mafia, jota johtaa vaikutusvaltainen don nimeltä ”Peto”, on palannut huipulle ja järjestää Amerikan serkuilleen kaikkea rahanpesupalveluista tuottoisaan huumekauppaan.
------------------------------------------------
Black Dragon: The Triads of China

Musta lohikäärme. Kiinan triadit. Tämän päivän triadien juuret ovat ikivanhoissa kiinalaisissa dynastioissa. Ne ovat yhä salaseuroja ja Aasian pelätyimpiä rikollisjärjestöjä, jotka pyörittävät laittomia operaatioita Tyynenmeren rannikkoalueilla.
------------------------------------------------
Japanese Yakuza

Japanin Yakuza. Häikäilemättömyytensä ja ankarien väkivaltasääntöjensä takia pelätyn Japanin Yakuzan juuret juontavat rikoksen teille kääntyneiden samuraisoturien aikaan. Sen ”Pikku keisari” on prameileva Yoshinori Watanabe.
-------------------------------------------------
The New Thread - Vietnamese Gangs

Uusi uhka - vietnamilaiset jengit. Satoja vuosia vanhoista maantierosvojengeistä polveutunut ja Vietnamin sodan synnyttämä uusi rikollistyyppi on nuori, kova ja peloton. Se käyttää kiihkottomasti äärimmäistä väkivaltaa omaa kansaansa kohtaan ja harrastaa huumekauppaa, väärentämistä ja kiristystä tietokoneteknologialla. Hiipivä uusi voima, joka kilpailee maailman järjestäytyneen tikollisuuden herruudesta: vietnamilaiset rikollisjengit.

­
------------------------------------------------------------------------------------
HUOM! POSTITUSTAUKO 16.4-28.4.2024.
­
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


5 €
Ilmoitus on sulkeutunut 29.4.2024 9:23
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.