Kuvaus

Lotta Ystäväni

Lapsi & perhe vuodelta 2006 ohjaus Gary Winick pääosissa Julia Roberts ja Steve Buscemi.

Luokka: Elokuvat
Kieli:


PUHUMME MYÖS SUOMEA. Pääosissa (suom. äänet): Petra Karjalainen, Annituuli Kasurinen, Tuomas Vapaavuori, Juha Varis, Markku Huhtamo, Riitta Havukainen, Eija Vilpas, Titta Jokinen, Tommi Korpela, Ilkka Heiskanen.

Veera (Dakota Fanning) on toinen niistä kahdesta elävästä oliosta maan päällä, jotka ymmärtävät, että Vilppu on aivan ainutlaatuinen eläin, ja niinpä hän kasvattaa tuosta pahnanpohjimmaisesta possusta fiksun ja filmaattisen sian.

Kun Vilppu sitten muuttaa uuteen latoon, se saa toisen erittäin hyvän ystävän eräästä varsin yllättävästä eläimestä - nimittäin hämähäkistä nimeltä Lotta - ja lopulta heidän ystävyytensä rohkaisee muitakin eläimiä vetämään yhtä köyttä.

Kun sitten kiirii tieto, että Vilpun päivät uhkaavat olla luetut, tuntuu että vain ihme voi pelastaa tuon possuparan. Määrätietoisesti Lotta - joka näkee ihmeitä arkisessakin elämässä - kutoo verkkoonsa sanoja yrittääkseen vakuuttaa maatalon isännälle, että Vilppu ei ole mikä tahansa röhkijä vaan että tämä possu täytyy pelastaa.

KESTO 93 min

 

KAKSI DVD:TÄ SAMALLA POSTIKULULLA

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

2,90 €
tai
Sulkeutuu 87 vrk 2 h 27 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

2,90 € Sulkeutuu 87 vrk 2 h 27 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.