Kuvaus

Lotta Ystäväni

PUHUMME MYÖS SUOMEA. Pääosissa (suom. äänet): Petra Karjalainen, Annituuli Kasurinen, Tuomas Vapaavuori, Juha Varis, Markku Huhtamo, Riitta Havukainen, Eija Vilpas, Titta Jokinen, Tommi Korpela, Ilkka Heiskanen.

Veera (Dakota Fanning) on toinen niistä kahdesta elävästä oliosta maan päällä, jotka ymmärtävät, että Vilppu on aivan ainutlaatuinen eläin, ja niinpä hän kasvattaa tuosta pahnanpohjimmaisesta possusta fiksun ja filmaattisen sian.

Kun Vilppu sitten muuttaa uuteen latoon, se saa toisen erittäin hyvän ystävän eräästä varsin yllättävästä eläimestä - nimittäin hämähäkistä nimeltä Lotta - ja lopulta heidän ystävyytensä rohkaisee muitakin eläimiä vetämään yhtä köyttä.

Kun sitten kiirii tieto, että Vilpun päivät uhkaavat olla luetut, tuntuu että vain ihme voi pelastaa tuon possuparan. Määrätietoisesti Lotta - joka näkee ihmeitä arkisessakin elämässä - kutoo verkkoonsa sanoja yrittääkseen vakuuttaa maatalon isännälle, että Vilppu ei ole mikä tahansa röhkijä vaan että tämä possu täytyy pelastaa.

KESTO 93 min

******************************************************* Ryöstetty Rasmus Ja Kalle Mestarietsivä (DVD) Alkuperäisnimi: Kalle Blomkvist Och Rasmus Jännittävä sota Valkoisen ja Punaisen Ruusun välillä jatkuu Lillköpingin pikkukaupungissa. Eräänä yönä kun Valkoinen Ruusu on ulkona ryöstääkseen takaisin menettämänsä maagisen kiven, "Utuhyypän", he joutuvat todistamaan kuinka tuntemattomat miehet kaappaavat professorin ja hänen pienen poikansa Rasmuksen. Eva nousee kidnappaajien auton kyytiin, ja onnistuu erilaisia johtolankoja jättämällä johdattamaan Kallen ja Andreaksen ryöstäjien päämajaan. Paljastuu, että professori on keksinyt läpäisemättömän kevytmetallin, ja kidnappaajaliigan pomo on valmis tekemään mitä vain saadakseen selville minne sen piirustukset on kätketty. Tilanne on tukala, mutta onneksi Kalle Mestarietsivä on paikalla... Ohjaus Göran Carmback Käsikirjoitus Göran Carmback Astrid Lindgren Näyttelijät Josefin Årling Patrik Bergner Rolf Degerlund Malte Forsberg Pierre Lindstedt Claes Malmberg Jan Mybrand Victor Sandberg Johan Stattin Kesto: 79 min Tekstitys: Suomi, Norja R2 K-7 Suomikannet
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 117 vrk 3 h 2 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

5 € Sulkeutuu 117 vrk 3 h 2 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.