Kuvaus

hyväkuntoinen paketti

ELOKUVAT :

SUURI NAURUBOKSI

Jäämies
Hubert on hieman sekopäinen tirehtööri, jonka poika on juuri avioitumassa rikkaan perheen tyttären kanssa. Elämä hymyilee ja pian hymyilee myös hänen pankkitilinsä! Mutta sitten tapahtuu jotain erikoista. Pohjoisnavalla löytyy jään säilömä vanha tiedemies. Vielä erikoisempaa on se, että mies on Hubertin vaimon isoisä!

Yhden miehen orkesteri
Tanssahteleva balettiryhmän johtaja Evan Evans vartioi balleriinojaan kuin mikäkin kanaemo. Näitä herttaisia tyttöjä ei yksikään mies pääse lähelle! Entä mistä ilmestyvät vauvat? Funès on tässä roolissa hauskempi kuin koskaan!

Se oli Oskari
Vitsiniekka Louis de Funès esittää miljonääri Bertrandia, jonka myrskyisä luonne aiheuttaa värähtelyä jopa Richterin asteikolla. Kaikki yrittävät mahdollisuuksiensa mukaan välttää häntä, mutta varsinkin hänen raskaana olevan tyttärensä poikaystävä, joka varmuuden vuoksi on lähtenyt kuusi vuotta kestävälle komennukselle Etelämantereelle.

Rabbi Jacobin seikkailut
Tällä kertaa Funès on Victor, ilkeä tirehtööri, joka onnistuu hankaloittamaan matkaansa tyttärensä häihin. Hän antaa potkut juutalaiselle kuljettajalleen ja onnistuu siinä samassa joutumaan pakomatkalla olevan arabisissijohtajan panttivangiksi.

Kuinka presidentti ryöstetään
Monsieur Septime on pariisilaisen hienostoravintolan ylimielinen johtaja, alaistensa pelkäämä ja keittiömestarinsa vihaama. Kun Etelä-Amerikkalainen presidentti siepataan
ravintolasta, muuttuu Septimenkin elämä kertaheitolla.

Vietävän veijarit
Hiekka pöllyää Andalusian maaseudulla, kun ahne Don Salluste ajelee ympäri maata perimässä veroja jo köyhiltä maalaisilta. Don Salluste ei ole kansalaisten, muttei myöskään nuoren kuningattaren suosiossa. Kun tämä vihdoin onnistuu hankkimaan hänelle potkut, ovat viimeisetkin ystävät kaikonneet. Maanpaossa Don Salluste suunnittelee kostoa, mutta hän ei olekaan yksin koston polulla.

FANTOMAS COLLECTION

Fantomas - Sadan naamion mies

Fantomas nauraa kuolemalle

Fantomas uhkaa maailmaa

ME MORAALIN VARTIJAT BOXI ( uusi, muoveissa )

Me Moraalin vartijat
Vitsiniekka Louis de Funès tekee tunnetuimman roolinsa virkaintoisena ja huonotuulisena konstaapeli Cruchot'na. Tehtävänään vartioida heikkomoraalisia kansalaisia Cruchot saa komennuksen riehakkaaseen Saint-Tropezin lomaparatiisiin.

Moraalin vartijat New Yorkissa
Tällä kertaa Cruchot'n ja koko poliisijoukon määränpää on New York. Hullunhauskalle matkalle on pätevä syy: suurkaupungissa järjestetään poliisien maailmankongressi. Perheenjäseniä ei saa tuoda matkalle mukaan. Cruchot'n huonosti käyttäytyvä
teini-ikäinen tytär ei tainnut kuulla tuota...

Riemuhäät Rivieralla
Cruchot löytää itsensä jälleen kunnon sopasta! Sotku saa alkunsa, kun hän onnistuu nappaamaan pahimman luokan vauhtihirmun. Tämä hirmu on kuitenkin sitä kauniimpaa sukupuolta ja tällä kertaa Cruchot menettää paitsi hermonsa, myös sydämensä.

Moraalin vartijat Rivieralla
Huonotuulinen Cruchot kohtaa pahimman vastoinkäymisensä - hän saa potkut! Sama koskee poliisijoukon muitakin konstaapeleita. Kuka nyt kirjoittaa kaikki parkkisakot? Tai ajaa takaa alastomia uimareita? Voi elämän kevät, miten tässä vielä käy?
Moraalin vartijat ja avaruusoliot Saint-Tropez kohtaa suurimman uhkansa - avaruusolennot saapuvat Rivieralle! Cruchot tekee tapansa mukaan kaikkensa, mutta hetkinen, miten hän erottaa mielensä mukaan
muuntautuvan avaruusolennon tavallisesta ihmisestä?

Moraalin vartijat ja naispoliisit
Tässä Funès'n viimeiseksi jääneessä elokuvassa Cruchot ja hänen kollegansa saavat neljä uutta alokasta. Hupsista, nehän ovat kaikki superseksikkäitä naisia!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

79 €
Sulkeutuu 113 vrk 18 h 58 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

79 € Sulkeutuu 113 vrk 18 h 58 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.