Tuote on myyty käyttäjälle Juksaksip hintaan 74,95 €

Kuvaus

 

SHERIFFI KIRJAT NO: 33

142 sivua.

Painettu Suomessa, 1967

 

Tämä pieni kirjanen ei sinänsä sen suurempia esittelyjä kaipaa mutta pokkarin kunnosta haluan sanoa muutaman sanasen.

Ykköskuvassa kuva itsessään vääristää jonkin verran joten kyllä tämä kirjanen ihan normimuotoinen on. Sen sijaan kuvassa näkyvä selkämyksen vinouma, eli lukutaittuma mielestäni korostuu edukseen joten on paikallaan mainita että vinoumaa on hieman enemmän kuin kuva antaa ymmärtää.

Muutoin noin pintapuolisesti melko siisti kirjanen. Kuvassa numero neljä kuvasin sivujen ulkoreunaa mutta en saanut siihen haluamaani sävyä ja tarkkuutta joten tarkennuksena todettakoon että lievästi nuhjuisen, haalean täplikkään näköistä ovat nuo sivupakan ulkoreunat kaikilla sivuillaan. Kosmeettisesti maininnan arvoinen asia mutta ei maata kaatava asia.

Selkämys ja sen kunto näkyy kuvassa kaksi melko hyvin ja samoin takakansi kuvassa kolme joten ei niistä sen enempää.

Sisäsivuilta seuraavat maininnat:

Ensimmäinen tarinasivu (5 & 6) on lähes irti nidoksen liimauksesta. Vain sentin, parin liimasäie pitää sivua yläosastaan vielä kirjassa kiinni mutta pitääpä kuitenkin. Muut kirjan sivut ovat edelleen hyvin nidoksen liimauksessa kiinni.

Sivulla 33 on sen yläosassa hennolla kuularilla sutaistu kevyen oloisesti pieni, silmukan näköinen merkintä. Kosmeettisesti kuitenkin varsin mitätön haitta.

Joitain pieniä spotteja voi joillain sivuilla esiintyä. Ovat joko painossa tulleita tai muuta hyvin olematonta nuhrua.

Kuvat eivät anna 100% tarkkaa kuvaa kirjan kunnosta joten sanoisin näin että kun katsot kaikki ottamani kuvat läpi ja muodostat käsityksen kirjasen kunnosta, niin lisää tuohon rakentamaasi mielikuvaan aivan häviävän pieni huononnus niin sinulla on suhteellisen hyvä käsitys siitä, missä tämän kirjasen kohdalla kuntonsa puolesta todella mennään.

Varmuudella kuitenkin  tyydyttäväkuntoinen kirjanen jonka lähtöhinta ei päätä huimaa ja minimikorotus on maltillinen.

 

Joten, näillä mennään! :)

 

PS. Kysyä sopii mitä vaan ja vastaan kyllä minkä taidan. :)

 

HAKUSANAT: MORGAN KANE

Lisätty 9.7.2018 15:06

LISÄTTY YKSI KUVA. Melko utuinen kuva jonka tärkein tehtävä on kuitenkin luoda parempi käsitys selkämyksen lukutaitteesta eli vinoumasta.

Lisätty 9.7.2018 22:51

Täydennän kuvausta sen verran että kirjan kansissa, etenkin päälikannessa, on tuollaista pientä tai isompaa painaumaa, lievää taittumaa tms. Vaikka tämä kaikki edustaa aivan normaalia ajan patinaa sekä käytön jälkeä, niin täydennys on sikäli välttämätön että yksikään ottamani kuva ei nimeksikään paljasta näitä hyvin pieniä mutta olemassaolevia pintavaurioita. Mutta nou hätä, kyllä tämä superharvinaisuus silti edelleen ihan tyydyttävässä kunnossa on.. :)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
74,95 €
Ilmoitus on sulkeutunut 17.7.2018 21:28
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.