Kuvaus

LOVE oli yhdysvaltalainen rockyhtye, joka perustettiin Los Angelesissa 1960-luvun puolivälissä. Yhtyeen tunnetuin jäsen oli laulaja ja lauluntekijä Arthur Lee, jota on joskus kutsuttu "ensimmäiseksi mustaihoiseksi hipiksi".

Love nousi suosioon kotikaupungissaan, mutta ei saavuttanut suurta maanlaajuista mainetta. 1960-luvun musiikin harrastajien keskuudessa Love on kuitenkin eräänlainen kulttiyhtye vielä tänäkin päivänä. Loven tunnetuimmat albumit ovat Da Capo (1966) ja FOREVER CHANGES (1967). Varsinkin jälkimmäistä monet pitävät yhtenä historian parhaista pop/rock-levyistä.

Loven alkuaikojen tuotanto edusti garage rockia, minkä perusteella yhtyettä on pidetty eräänlaisena punk rockin edelläkävijänä. Forever Changesilla yhtye kuitenkin siirtyi kevytsointisiin psykedeelissävytteisiin lauluihin, joiden instrumentaatiota hallitsivat akustiset kitarat ja jousisoittimet.

Tässä on myynnissä  vuoden 2001 remastered & expanded -versio FOREVER CHANGES -levystä, jolla ovat mukana kaikki tunnetuimmat ja suosituimmat kappaleet, mm. psykedelisen rockin klassikko ALONE AGAIN OR.

Tuplalevy on uudenveroinen. Kun ostosumma näkyy tililläni, panen heti levyn postiin, posti- ja pakkauskulut Suomeen helposti-kuoressa kuplamuovin kera 2,7 e. (International delivery available to Europe, postal charge 4,6 euros). Myös nouto mahdollinen. Otan pian yhteyttä, kun kaupankäynti on päättynyt. Koetetaan hoitaa maksut 7 päivän sisällä kohteen sulkeutumisesta.

Kannattaa huutaa useampia kohteita. Samalla 2,7 euron maksulla kulkee 2 normaalipaksuista cd-levyä tai 4 normaalipaksuista cd-singleä tai 2-3 kasettia. Muistetaan myös palautteet puolin ja toisin.

KAPPALELISTA:

Laulut on kirjoittanut ja laulanut pääasiassa Arthur Lee ja ne on julkaissut Grass Root Music, BMI. Sovitukset on tehnyt Arthur Lee ja orkestroinnit David Angel.

Bryan MacLeanin tekemiä ja laulamia kappaleita ovat "Alone Again Or" ja "Old Man". Niiden sovituksesta ovat vastanneet MacLean ja Angel ja julkaisijayhtiö on Breadcrust, BMI.

1.     Alone Again Or – 3:15

2.     A House Is Not a Motel – 3:25

3.    Andmoreagain – 3:15

4.    The Daily Planet – 3:25

5.    Old Man – 2:57

6.     The Red Telephone – 4:45

7.     Maybe the People Would Be The Times or Between Clark and Hilldale – 3:30

8.     Live and Let Live – 5:24

9.     The Good Humor Man He Sees Everything Like This – 3:00

10.  Bummer in the Summer – 2:20

11.  You Set the Scene – 6:49

Bonus tracks:

12.  Hummingbirds (demo)

13. Wonder people (I do wonder) (outtake)

14. Alone again or (alternate mix)

15. You set the scene (alternate mix)

16. Your mind and we belong together (tracking session highlights)

17. Your mind and we belong together

18. Laughing stock

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 4 vrk 17 h 33 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

5 € Sulkeutuu 4 vrk 17 h 33 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.