Kuvaus

Tukka heavy

Germany 1987

Levy:       EX     Kansi:     EX liite mukana.

Kuntoluokitus (LP):

NM (NEAR MINT)
Levy on uutta vastaava, mutta avattu. Käytän NM luokitusta lähinnä silloin kun olen tiedän levyä kuunnellun vain yhden kerran.

EX (EXCELLENT)
Levy on todella hyvässä kunnossa. Suuri osa EX luokitelluista on todellisuudessa NM. Joissain levyissä saattaa olla muutamia ohuita hiusjälkiä, mutta nämä eivät vaikuta äänen laatuun. VG+ Levy soi lähes uuden veroisesti. Levyssä on joku, tai joitain kevyitä käytön jälkiä.

VG (VERY GOOD)
Levyssä on joitain jälkiä, mutta se soi kuitenkin ihan OK. Paikoin saattaa olla taustarahinaa tai pahimmillaan jopa joitain napsuja.

VG-  Levyssä on paljon jälkeä. Rahinaa voi olla pahimmillaan lähes läpi levyn, mutta levy on edelleen kuunneltava ja soi läpi ilman pomppuja tai jumituksia. Kuuntelen lähes kaikki levyt läpi ennen myyntiin laittoa. Käytän paljon +/- merkintöjä ja lisäksi joskus vielä sulkuja, esim. VG(+) on hieman huonompi kuin VG+ koska haluan antaa mahdollisimman tarkan kuvauksen äänenlaadusta. Jos levy ei mielestäsi vastaa kuvausta voit palauttaa sen (samassa kunnossa) ja saat rahat takaisin. Mahdolliset postikulut molempiin suuntiin jää kuitenkin ostajalle.

Vinyyli , vinyylilevy , vinyylilevyjä
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 112 vrk 15 h 7 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

15 € Sulkeutuu 112 vrk 15 h 7 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.