Kuvaus

1988

Levy:       VG     Itse olen hiljattain ostanut tätä heikompi kuntoisia levyjä, ilman osaavaa kuntoluokitusta, tai sitten muista syistä arvioituna: "Silmämääräisesti hyvä" ja Kunto kohtaan oli rastitettu myös: "Hyvä". Tämä on siis monen mielestä ihan hyvä, mutta minusta tyydyttävä ja olen huomioinut sen myös hinnassa- kuten kaikissa muissakin levyissäni. Ja päinvastoin kuin monilla, niin minullahan on aina laatutakuu, eli rahat takaisin jos vinyyli ei täytä kuntoluokitustani! Mahdolliset postikulut jää kuitenkin ostajalle. Näin on tapahtunut 10v. aikana kerran. Koska olin itse erehtynyt vinyylin painoksesta niin hyvitin tietenkin myös postikulut molempiin suuntiin.

Kansi:     VG   paljon reunakulumaa.

Kuvat discog:sta.

Kuntoluokitus (LP):

NM (NEAR MINT)
Levy on uutta vastaava, mutta avattu. Käytän NM luokitusta lähinnä silloin kun olen tiedän levyä kuunnellun vain yhden kerran.

EX (EXCELLENT)
Erittäin siisti vinyyli. Joissain levyissä saattaa olla kirkkaassa valossa erottuvia ohuita hiusjälkiä, jotka eivät vaikuta äänenlaatuun.

VG+ (HYVÄ) Levyssä on joku, tai joitain kevyitä jälkiä, mutta ne eivät kuulu.

VG (TYYDYTTÄVÄ)
Levyssä on käytön jälkiä, mutta se soi kuitenkin ihan OK. Paikoin saattaa olla taustarahinaa tai pahimmillaan jopa joitain napsuja.

VG-  (HEIKKOLevyssä on paljon jälkeä. Rahinaa voi olla pahimmillaan lähes läpi levyn, mutta levy on edelleen kuunneltava ja soi läpi ilman pomppuja tai jumituksia. Kuuntelen lähes kaikki levyt läpi ennen myyntiin laittoa.

 

 

 

 

 

 

 

 

Vinyyli , vinyylilevy , vinyylilevyjä

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 107 vrk 13 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

14 € Sulkeutuu 107 vrk 13 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.