Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Sisältää tarinat:
- Flower Poweria Dantoneille
- Liki Liki
- Kruununprinssit
FLOWER POWERIA DALTONEILLE. Daltonit ovat paenneet ja löytäneet täydellisen pakopaikan kaupungista jonka perustaja on todella veljesten mieleen. Hänen mottonsa on, että kaikki tulijat otetaan avosylin vastaan, eikä kaupungilla ole hallitsijaa, saati vuokraisäntiä, tai maanomistajia. Paremmasta piilopaikasta he eivät osaisi edes uneksia, kunnes Lucky Luke saapuu paikalle.

LIKI LIKI. Tchin-Tchin on nuori kiinalainen mies joka pyytää Lucky Lukea auttamaan setäänsä. Setä on yllättäen kadonnut ja jättänyt pesulansa. Parivaljakko yrittää selvittää minne hän on lähtenyt, mutta lahjottu sheriffi ja kunniainarvoiset kiinalaiset tekevät kaikkensa jotta tutkimukset johtaisivat harhateille.

KRUUNUNPRINSSIT. Poldavian kuningaskunnan prinssit ottavat osaa vuotuiseen rodeokilpailuun jossa ratkaistaan kumpi heistä perii valtakunnan. Veljekset saavat kolme vaarallista tehtävää: heidän on voitettava rodeo, vangittava eräs roisto ja intiaani. Onkohan vanha kunnon Lucky Luke sittenkin parempi kruununperillinen?
Kuvamuoto: 4:3
Ääni: Dolby Surround Mix 5.1 - Englanti
Tekstitys: Suomi, ruotsi
Kesto: 1 h 5 min
Ikäraja: K-3

Tuote on uusi, vielä muoveissa.
Hinta sisältää ALV 22%.


Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

5,94 €
Ilmoitus on sulkeutunut 13.8.2018 13:06
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.