Tuote on myyty käyttäjälle Eismeer hintaan 6,50 €

Kuvaus

Jaroslaw Wrobel: "LUFTWAFFE 1935 - 45 CAMOUFLAGE & MARKINGS part 2", AJ-Press 1995. Pehmeät kannet, nidottu, A4-kokoisia sivuja 56,
runsas kuvitus valokuvia, m/v- ja väriprofiileja. Englanninkielinen. Hyvä kunto, ei kirjoituksia ei tahroja. Hintalappujälki.

Nimensä mukaisesti kirja esittelee Natsi-Saksan ilmavoimien Luftwaffen koneiden maalauksia ja merkintöjä vuodesta 1940 alkaen. Valokuvia on todella runsaasti, valtaosa päätyyppejä Messerschmitt Bf-109, Bf-110 ja Me-210, Heinkel He-111 ja Junkers Ju-87 "Stuka" ja Ju-88. Mukana on myös vähemmän nähtyjä otoksia, esim. harvinainen Dornier Do-217N-yöhävittäjä on valokuvissa sekä kokomustassa että vaaleanharmaassa suojamaalauksessa. Arado Ar-196-kellukekone on yhdessä otoksessa katapulttiradan loppupäässä juuri ilmaan heitossa. Ju-290- ja BV-222-jättikoneet ovat myös mukana sekä valokuvissa että vm. myös väriprofiilissa. Profiileja on paljon sekä värillisinä että m/v. Hainkitamaalauksista ("shark mouth") on oma ½ sivun piirrosesittely (näitä myös valokuvissa). Paljon myös Pohjois-Afrikan (Libya) suojamaalauskaavioissa.
Hieno teos aiheesta kiinnostuneelle vaikkapa pienoismalli harrastajalle!

Ostaja maksaa postikulut 4.50 €. HUOM! Helposti-kuoreen mahtuu vaikkapa joku lehti seuraksi, katso muutkin militaria- ja lentosota-ilmoitukseni!


ilmavoimat ilmasota hävittäjä pommikone syöksypommittaja lentäjä pilotti göring galland afrika korps focke-wulf fw-190 fw-200 condor he-115 ilmailuhistoriallinen siivet pienoismalli lehti mallix afrika korps hainhammasmaalaus göring

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
6,50 €
Ilmoitus on sulkeutunut 17.3.2024 21:03
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.