Kuvaus

Levyssä ei jälkiä. ( LTK 4 )

Suomi julkaisu. OOP - Out of print - Loppuunmyyty versio

Kannattaa katsoa myös muut myynnissä olevat elokuvat, koska samoilla posteilla tulee kaksi normi dvd:tä

https://www.huuto.net/haku/sellernro/121555/category/87

 

 

Ex-Beatle Ringo Starr, Barbara Bach, Dennis Quaid ja Shelley Long yhdistävät voimansa hulvattomassa rakkaustarinassa… keskellä kivikautta! Loistava tähtikaarti ja hullunhauskat erikoistehosteet johdattavat kulttikomediaa hilpeällä, leikkisällä polulla halki alkukantaisen ajanjakson – ja sinkoaa keihäänkärjet suoraan katsojan nauruhermoihin!

Esihistoriallinen elämä on rankkaa köyhälle ja lemmenkipeälle Atoukille (Starr). Heimonsa pienin ja heikoin lenkki ei kykene valloittamaan ihanan Lanan (Bach) sydäntä, ja niinpä klaanin hurja päällikkö ja Lanan uros, Tonda (NFL tähti John Matuszak), karkoittaa hänet luolasta! Muinaiserämaissa harhailemaan tuomittu Atouk kohtaa odottamattomien liittolaisten kirjon, ja ennen pitkää Atouk löytää itsensä epäonnisten yksilöiden heimopäällikön pestistä!

Eriskummallista roskaväki-joukkoaan kohti taistelua johtavalla Atoukilla on vain yksi päämäärä: syrjäyttää Tonda ja kantaa Lana mennessään …vaikka hiuksista riipottaen!

 

Ohjaus
Carl Gottlieb

 

Näyttelijät
Barbara Bach, Carl Lumbly, Cork Hubbert, Dennis Quaid, Ed Greenberg, Erika Carlsson, Esteban Valdez, Evan C. Kim, Gigi Vorgan, Jack Gilford, Jack Scalici, Mark King, Paco Morayta, Ringo Starr, Sara López Sierra, Shelley Long

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 70 vrk 5 h 16 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

4 € Sulkeutuu 70 vrk 5 h 16 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.