Kuvaus

Lisätietoja -

HYVÄKUNTOINEN -kovakantinen

Rukous Katarzyna Horowitzille - Modlitba pro Katerinu Horovitzovou

Lustig, Arnost ; Saikkonen, Nina, 1967-

Tämä aiemmin -suomentamaton keskitysleirikuvausten -klassikko esittelee Katarzyna Horowitzin, "sata-kertaisesti rohkean, satakertaisesti hyvän, tuhatkertaisesti oikeudenmukaisen, tuhatkertaisesti kauniin".

Puolalainen Katarzyna astuu junasta keskitysleirin rampille. Hän on perheineen matkalla kohti tuhoa. Katarzynan poimii kaasukammioon taivaltavasta ihmislaumasta Italiassa vangittujen amerikanjuutalaisten puhemies. Ryhmä varakkaita miehiä amerikkalaisine passeineen yrittää vaihtokauppaa: natsit ovat luvanneet vaihtaa heidät omiin sotavankeihinsa.

Vaihto ei kuitenkaan onnistu odotetusti, on ilmennyt ongelmia...

Romaanin piinaava, asteittain kohoava tuhon odotus kantaa kerrontaa alusta loppuun saakka. Lukukokemuksena se on suorastaan fyysinen, lähinnä Dostojevskin Idioottiin verrattava. Arnost Lustigin kuvaamana Katarzynan kohtalosta kasvaa luja ja kirkas kuva ihmisen voimasta ylitsepääsemättömien vaikeuksien edessä sekä vaativa, mutta unohtumaton puheenvuoro inhimillisyyden ja oikeudenmukaisuuden puolesta.

Kirjailija Arnost Lustig (s. 1926 Prahassa) on elävä legenda. Hän on pelastunut Auschwitzista ja Dachaun leirille matkaavasta junasta. Kuukausia kestänyt pakomatka johti lopulta Prahaan, jossa Lustig liittyi vastarintaliikkeeseen. Hän on tehnyt ja elänyt kaiken sen, josta toista maailmansotaa kuvaavat elokuvat näyttävät vain pintaa.

Ulkoasu 174 sivua ; 21 cm

Kieli suomi

Alkuteoksen kieli tsekki

JulkaistuHelsinki : Like 2006 ,1p

Lisätiedot Arnost Lustig ; suomentanut Nina Saikkonen

ISBN  952-471-774-3 sidottu

Kysy kohteesta tarkempia yksityiskohtia/lisäkuva jos tämä ei riittävä, esim kirjan tarkempi kuntokuvaus, tuoksu tai mitä muuta mieleen tulee jälkikäteen tuotteita ei korvata/hyvitellä/palauteta

Toimituskulut :

Tuote yksittäin tilattuna edullisimmin kirjeenä kotiin, kt. saraketta toimituskulut, HUOM! jos tilaat useamman tuotteen kerralla niin toimituskuluja yhdistelen edullisimman mukaan, yhdessä/kahdessa eri kirjekuoressa jos jää alle PAKETIN hinnan. Muutoin PAKETTINA painorajoitta tuotteita kohteistani samaan lähetykseen ja EXTRANA vielä yli 100e kertatilaukset TOIMITUSKULUITTA!!!

SUOSITTELEN PAKETTITOIMITUSTA!!!

Maksuehdot -
Huudon sulkeuduttua 8pv sisällä suoritus tilillä ellei huutaja ilmoita erikseen maksun viivästymisestä,
lunastamaton kohde uudestaan myyntiin ja palaute sen mukaan.

Maksutiedot -
MAKSUOHJEET SAAT HUUTO.NETIN VÄLITTÄMÄSTÄ VIESTISTÄ KOHTEEN SULKEUDUTTUA ja sieltä saat samalla toimituksesta ja asioinnista tarkempia tietoja

Yleistä kaupankäyntiin liittyvää  - 

Tyytyväisiä asiakkaat olleet tuotteisiini jo 13v. Kaikenvaralta jos jokin jäänyt huomaamatta/ymmärtämättä tuotekuvauksessa ja ostamasi tuote ei vastaa mielestäsi odottamaasi niin ole ystävällinen ,ei arvosteluja palautteilla, tahallista se ei ole

Kauppojen purku vain mahdollista jos tuote vaillinainen!! (eli jotain oleellista puuttuu! kohteesta), ei normaali kuluma, mielestäsi väärä kuntoluokitus, tuoksu, ym.

Tuotteet kuivassa / tupakoimattomassa tilassa 24/7 täällä, kaikissa en tuotteen alkuperäinen omistaja joten säilytystiloista en tiedä tässä tapauksessa ennen minua, parhaani tuoksuttelen, yliherkkyyttä/allergioita kärsiville ei nenuni pärjää!!, joten tilanne Force majeure = ylivoimainen este, kaupan purkuun

 


 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

4,90 €
Sulkeutuu 104 vrk 9 h 48 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

4,90 € Sulkeutuu 104 vrk 9 h 48 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.