Kuvaus

Kyseessä alperäinen elokuva vuodelta 1975 eikä remake.

"Luunmurskaajat (The Longest Yard) on Robert Aldrichin ohjaama ja Burt Reynoldsin tähdittämä komediaelokuva vuodelta 1975." (wikipedia)

Suomijulkaisu eli suomenkieliset kannet ja tekstitykset. Varsin siistikuntoinen levy, yhdessä kohdassa tarkkaan katsottaessa huomasin pienen pienen kevyen nirhauman / hankausjäljen. Etukannen muovissa lyhyt nirhauma, kansipaperissa sillä kohti pieni painauma. Kokonaisuus mielestäni kuitenkin hyväkuntoinen.

Toimitus 2.3€ Helposti-kuoressa. Voin lähettää samassa kuoressa kaksi leffaa / sarjaa / peliä / CD-levyä, *JOS* molempien kohteiden kuvauksissa erityisesti tästä yhteispostituksesta on mainittu. 

Jos huudat useamman kohteen kerralla, katsotaan sopiva edullisin yhteispostitustapa. 

Katso:
DVD-kohteeni
Blu-ray-kohteeni
kaikki elokuva-kohteeni
peli-kohteeni
musiikki-kohteeni
kaikki kohteeni

Huom! Olen pyrkinyt arvioimaan kaikkien myymieni levyjen kunnon kriittisesti ja kaikille myönnän toimintatakuun. Ilmoitan kohteen kuvauksessa mahdollisista vaurioista tai puutteista. Tarkastelen levyjen lukupinnan hyvässä valossa, lisäksi pyrin tarkistamaan yläpinnan ja keskirenkaan kunnon (onko esim. silmin havaittavia halkeamia). Lisäksi ilmoitan jos huomaan kotelossa tai kansipaperissa vaurioita. Elokuvakohteissa ilmoitan myös erikseen jos kyseessä on vuokrapoisto.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

3,50 €
Sulkeutuu 111 vrk 2 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3,50 € Sulkeutuu 111 vrk 2 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.