Kuvaus

Huuto-/ostohinta  y h d e s t ä  kirjasta.

Kohteen sulkeuduttua ilmoita valintasi!

 

1. Lynn Kingston: SYDÄMEN TULIKOE. Suomentanut Marja Hildén. 1984 Johanna, Viihdeviikarit Oy (ensimmäinen painos). 124-sivuinen nidottu kirja, ehjä ja siisti, takakannessa tarran jälkeä, ei merkintöjä.

Sydämen tulikoe (1984; Though we are oceans apart) -teoksessa Olivia Farringtonin elämässä tapahtuu täydellinen muutos, kun hän siirtyy hiljaisesta ja uneliaasta Readingista kuhisevaan Lontooseen – ja vieläpä itsensä Margo Waltersin mainostoimiston palvelukseen. Mutta onko muutos pelkästään hyväksi? Sitä Olivia joutuu pohtimaan useampaankin kertaan, kun tapahtumat tuntuvat vyöryvän eteenpäin aivan liian nopeasti. Välistä hänestä tuntuu kuin hän olisi vain pelkkä pelinappula alati muuttuvien ihmissuhteitten sokkeloissa.

Lynn Kingstonin teoksista on suomeksi ilmestynyt Sydämen tulikoe (1984).

 

2. Lisa St. John: WIENIN LUMOUS. Suomentanut Tytti Paakko. 1987 Tanga, Viihdeviikarit Oy (ensimmäinen painos). 128-sivuinen nidottu kirja, ehjä ja siisti, takakannessa tarran jälkeä, ei merkintöjä.

Wienin lumous (1987; Gossamer Magic 1983) -teoksessa kaksikymmentäkuusivuotias Thea Todd muutti Bostonista Wieniin. Kun tyylikas muukalainen kaappasi Thea Toddin matkaansa keskellä aurinkoista wieniläiskatua, Thea uskoi henkensä olevan vaarassa. Mutta katsoessaan miehen tummiin silmiin hän pelkäsikin enemmän sydämensä puolesta. Hänen kaappaajansa oli kuuluisa TV-tuottaja Wolfgang Eckert, joka oli erehtynyt luulemaan Theaa kauniiksi karkulaistähdekseen Maria Danzeriksi. Mies halusi palkata Thean elokuvaansa Marian tilalle – mutta hän teki selväksi ettei halunnut Theaa ainoastaan näyttelijänä. Thea ei voinut vastustaa miehen vetovoimaa eikä hänen kiihkeää rakasteluaan, mutta kuuluiko Thean rooliin olla muutakin kuin vain sijaisnäyttelijä – oliko hän myös sijaisrakastettu?

Lisa St. Johnin teoksista ovat suomeksi ilmestyneet Löytönä rakkaus (1987) ja Wienin lumous (1987).

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 102 vrk 15 h 36 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

3 € Sulkeutuu 102 vrk 15 h 36 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.