Kuvaus

Hyväkuntoinen peli, kaikki osat tallessa. Laatikon kannessa on kulumaa.

Pelin idea

Pelaajat valmentavat kumpikin omaa joukkuettaan. Pelaajilla on erilaisia ominaisuuksia, jotka vaihtelevat pelin kuluessa. Pelaajat valitsevat taktiikkakortit ja isomman kortin pelannut hyökkää. Taktiikkakortti määrää, mitä pelaajia pelaajan on käytettävä. Hyökkääjä voisi käyttää esimerkiksi kahta hyökkääjää ja yhtä keskikenttäpelaajaa, puolustaja keskikenttäpelaajaa ja puolustajaa.

Käytettyjen pelaajien taitopisteet lasketaan yhteen ja summaan lisätään nopanheiton tulos. Onnistunut hyökkäys johtaa vapaapotkuun, jossa yksi hyökkääjä kohtaa maalivahdin. Torjutusta hyökkäyksestä taas seuraa vastahyökkäys. Näin peli kulkee edestakaisin.

Pelin varsinainen juju on siinä, että käytetyt pelaajat käännetään 90 astetta. Näin pelaajien kunto muuttuu pelin aikana — jotkut väsyvät, jotkut saavuttavat parhaan pelivireen vasta myöhemmin matsissa. Käännön yhteydessä saattaa tulla myös keltainen lippu tai loukkaantuminen.Maaali!

Nokkelaa pallottelua

Pelin idea on ovela ja vaatii valmentajilta suunnittelua. Innokkaimmat yritykset tehdä maaleja täytyy tasapainottaa pelaajien toimintakyvyn ylläpitämisen kanssa. Huonoa pelaajaa on pakko käyttää, jotta tämä saavuttaisi huippukuntonsa.

Kaksi jalkapallointoista pelaajaa saa pelistä viihdettä joksikin aikaa. Maaali! on kevyt peli, jossa tuurilla on osuutensa, mutta menestymiseen vaaditaan jonkin verran suunnittelemista ja strategiaa.

Suunnittelija: Oliver Abendroth
Julkaisija: Kosmos, Marektoy
Ilmestymisvuosi: 2006
Pelaajamäärä: 2
Pituus: 30 min

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

4 €
Sulkeutuu 25 vrk 23 h 39 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

4 € Sulkeutuu 25 vrk 23 h 39 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.