Kuvaus

MAAILMANMESTARIT 2011, 2-DVD, kesto 377 min.

Taivas varjele mitä sieltä tulee – sieltä tulee maali!

Kuudentoista vuoden odotus palkittiin jääkiekon maailmanmestaruudella 15.5.2011, kun Suomen Leijonat ottivat kaikkien aikojen toisen kultansa jääkiekon MM-kisoissa Bratislavassa. Ruotsia vastaan pelattu loppuottelu päättyi kaikkien aikojen juhlat käynnistäneeseen 6-1 voittoon.

Seuraavana päivänä Leijonat saapuivat kotimaahan ja Kauppatorilla vietettyihin voitonjuhliin osallistui yli 90 000 onnittelijaa.

Kisatunnelmat Suomen koteihin selostaneesta Antero Mertarannasta tuli suomalaisten suuri sankari ja ilmaveivimaalillaan itsensä suomalaisen urheilun historiaan kirjoittaneesta Mikael Granlundista hetkessä valtakunnan tunnetuin Leijona

Sisältö:

- MM 2011 loppuottelu Ruotsi – Suomi

– Leijonat Bratislavassa 2011: Suomen taival MM-turnauksessa Kauppatorille asti

– Leijonavieraat

– Antero Mertarannan klinikka

– TOP-5 koosteita

 – Mertacam

– MM 1995 loppuottelu Suomi – Ruotsi

2-DVD on uudenveroinen. Kun ostosumma näkyy tililläni, panen heti dvd:n postiin, posti- ja pakkauskulut Suomeen helposti-kuoressa kuplamuovin kera 3,2 e. (International deliveryavailable to Europe, postalcharge 5 euros, othercountries 5 euros). Myös nouto mahdollinen. Otan pian yhteyttä, kun kaupankäynti on päättynyt. Koetetaan hoitaa maksut 7 päivän sisällä kohteen sulkeutumisesta.

Kannattaa huutaa useampia kohteita. 3,2 euron maksulla kulkee 2 normaalipaksuista cd-levyä tai 4 normaalipaksuista cd-singleä tai 2-3 kasettia. 4 normaalipaksuista cd-levyä kulkee 5,1 euron postimaksulla. Muistetaan myös palautteet puolin ja toisin.

 

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
4 €
Sulkeutuu 9 vrk 19 h 53 min
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Lähtöhinta 4 € Sulkeutuu 9 vrk 19 h 53 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.