Kuvaus

Hauska ikivihreä venäläinen idea on nukke, jossa nuket  menevät sisäkkäin ja sisäkkäin ja 5 osaa. Hinta määräytyy sen isoimman mukaan ja sen korkeus on  17  cm.  Tytöt rakastavat  tätä lelua ja äidit selittävät sen avulla tyttärille kauniisti vauvan tuloa. Venäläinen puinen matkamuisto on yhä jonkinlainen iso symbooli hieman salaperäisestä ja modernista jättiläisvaltiosta, joka on nykyään suuri turbo-kapitalistinen systeemi, jossa rikkaat nauttivat ja köyhät kärsivät.  (missäpä ei näin olisi, myös länsimaissa on hyvin tuttu ilmiö.)

DE27AG702       Maatuska nukke  5 kpl ja paino 188  g.  Käytetty ja ikä tuntematon. Aivan iki ihana muisto lapselle, oma maatuska nukke.  Älä osta modernin ajan halpaa ja heikompaa laatua olevaa, vaan vanha kunnon Venäjän nukke.  Säilytä, lapsi muistaa tämän koko ikänsä.  Pohjassa on vieläpä Made in USSR ( Neuvostoliitto) texti, eli on vähintään 30 v vanha. Nykyään on Venäjä kukoistava kapitalistinen maa ja sitä ihailevat kapitalismia kannattavat ja Venäjästä taas eivät pidä entiset kommunistit ja vasenmistolaiset. Maan johtaja Putin pani Venäjän kehitykseen vauhtia !

Osta lapselle kunnon leluja, kaikkia nykyajan PC ja tietokonepelejä sun muita älykännyköitä he kyllä oppivat aikanaan käyttämään, mutta oikea lapsuus on leluissa ja leikeissä, ei jonkun elokuvan tai tietokonepelin tuijotuksessa, sellainen luo vain apaattista ja surkeaa luovuutta....lapsesta kasvaa OUTSIDER jo lapsesta alkaen. Sosiaalinen elämä ja leikit ovat aina olleet se oikea tapa kasvaa aikuiselämään, silloin he oppivat leikkien kautta löytämään oman ja oikean paikan elämässään.  Lue heille satuja, älä vaan näytä kuvia tai vielä pahempaa, näytät elokuvia tms. Aikuisen rooli on opettaa ja leikkiä lapsen kanssa. Sosiaalinen yhdessäolo on tärkeää, lapsen täytyy tuntea olevansa vanhemmille tärkeä ja rakas. Sitä tunnetta ei saa, jos vanhemmat avaavat TV:n lapselle tai sanovat, että leiki lapsi hei tietokonepelin kanssa. Työntämällä älykännykän kouraan ja sanomalla lapselle, ole hiljaa....se ei ole kasvatusta !

Nukke on iloinen, hauska ilme. Tyttölapsi oppii jo elämänsä alkumetreillä sen, että pitää katsoa ilmettä, olemusta ja oppia "lukemaan sitä".       " Mimic " kasvojen olemuksen ymmärtäminen ja lukeminen on hyvin tärkeä asia !

Suomi on osa  globaalia maailmaa  ( koska olemme EU:ssa ja meidät alistava globaalisuus häiritsee ja se yrittää aivopestä meitä )    ja myös isossa huonekalu halpahalli myymälässä myydään Maatuska nukkeja koristeeksi, tosin niiden nukkejen  ilme on surullinen ja väritys masentava----sellaista en haluaisi missään tapauksessa  antaa lapselle.

 Iso maatuska nukke maksaa uutena helposti,  kevyesti 100-200 euroa. 

 Kasvatan lapsestani järkevän jalat maassa pitävän ihmisen yhteiskuntaan, joka suhtautuu kriittisesti kaikkeen "uuteen hömpötykseen ", eikä juokse mainosten perässä. 

Kohde on Hampurissa, Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida.



Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 42 vrk 8 h 25 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

10,90 € Sulkeutuu 42 vrk 8 h 25 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.