Kuvaus

Pieni herkkä MADONNA posliini figuuri istuu lapsi sylissä, korkeus 8cm ja jo alkujaan tehtaalta puhtaan viattoman valkoisena.
Figuurin pohjassa on sininen "Piispan Valtikka" logo, glasuurin alla ja tämä kiistaton merkki siitä, että tämän pienen sievän Madonna figuurin valmisti PASSAU Posliinitehdas vuosina 1907-1920, olen siis n. 100 vuotta vanha!!!
Olenko varma asiasta?
Kyllä, Passau Posliinitehdas työllisti vuonna 1899  noin 500 henkeä DONAU joen (suomeksi Tonava)  rannalla sijaitsevassa kaupungissa nimeltään  PASSAU . He valmistivat tietysti aivan luxus tavaraa, eli posliini figuureita, mutta myös tavallisia astioita ja jopa teollisuus tavaraa, menestyksen varmisti lähellä oleva kaoliinisavi , mitä tarvitaan posliini esineiden valmistukseen, tärkeä raaka-aine. 
Vuonna 1919 eräs Volksstedt paikkakunnan rikas posliinitehdas sanoi, tehdään FUUSIO. Siinä kävi, niinkuin aina käy fuusiossa, toinen kuolee pois ja kriisi alkoi, konkurssi vuonna 1936. Jonkinmoista toimintaa eri nimellä vielä jokunen vuosi, mutta sitten posliiniuuni kylmeni ja on siitä asti pysynyt kylmänä..
VIKA!!! Figuurin aivan yläreunassa on kaksi pientä "chip" lohkeamaa, ne vaikuttavat arvoon alentavasti. Ehjänä arvo olisi ehkä 150-250 euroa.

Madonna on kaunis. paino 64g
A12F203 Passau posliinitehtaan Madonna figuuri ja Jeesus lapsi sylissä  n. 100v vanha. Kernaasti yhdistelen huutoja. Aito vanha . Sanotaan, että Madonna valitsee itse uuden tulevan kotinsa. On mautonta ja suorastaan typerää tinkiä hintaa, jos ostaa Madonnaa tai Krusifix kotiin. Niiden hinta on sen katsojan silmissä. Kohde on Hampurissa, Saksa

Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, kohtuullinen postimaksu! Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!  

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja VAIN se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka OLETAT olevan mukana, mutta ei ole kuvassa, sitä ei ole mukana!  Siis katso valokuvaa tarkkaan ja mielelläni meilaan lisäkuvia, jolloin saat varmuuden siitä, että kohde on toiveidesi mukainen.
Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina OPTINEN tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "HYVÄ" ja kotona haivaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa. Jos TIEDÄN, että on VIKAA, tietysti kerron sen AINA!  Etäkauppa sisältää aina mahdollisuuden pettyä, näin käy meille kaikille ja jopa usein, sellaista se vaan on.  Mieti, soveltuuko ko. kauppatapa sinulle ollenkaan, sillä on paljon kuluttajia, jotka eivät osta milloinkaan  tavaraa näkemättä ja kokeilematta sitä.

Huutonetin reilun pelin sääntöjen mukaisesti on huudon tekijän ENNEN huutoa luettava tarjouksen kaikki ehdot läpi ja huudon antamalla hän myös hyväksyy niiden noudattamisen.  Huudon voittaja sitoutuu noudattamaan 
niitä toimitus-ja maksutapoja, jotka on ilmoituksessa kerrottu, esim. en hyväksy mitään rahasiirtoja Western Union avulla  vaikkapa Afrikasta, vaan kaikki kaupan EHDOT ovat  juuri ne, mitkä on ilmoituksessa mainittu, poikkeuksia ei ole.
Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 9 vrk 13 h
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

33,80 € Sulkeutuu 9 vrk 13 h

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.