Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Huom. Pelin aktivointikoodi on käytetty.

Myydään varaosiksi, tai jos olet ostanut pelin digitaalisen version, niin tästä saat kotelon peliin. Mukaan tulee kaikki kuvassa näkyvä, esim. kartta.

Peli on uusi, mutta koodi on käytetty.

Tietoja pelistä

Vuosi on 1968, ja säännöt ovat muuttuneet. Vuosien Vietnamissa sotimisen jälkeen Lincoln Clay tietää tämän totuuden: et valitse perhettä syntymällä siihen, vaan kenen puolesta olet valmis kuolemaan. Lincoln on uusiksi luotuun New Orleansiin palattuaan päättänyt paeta rikollista menneisyyttään. Mutta kun hänen sijaisperheensä, musta jengi, joutuu italialaisen mafian pettämäksi ja tuhoamaksi, Lincoln lähtee etsimään kostoa ja pelastusta vastuussa olleen mafioson kautta. Selviytyminen tässä uudessa maailmassa vaati enemmän kuin pari ystävää. Kiihkeät tulitaistelut, raa'at lähitaistelut, rystyset valkeina kaahaaminen ja katutietous tulevat kaikki tarpeeseen. Tie kaupungin alamaailman huipulle on kuitenkin auki, kun sinulla on oikea ryhmä ja olet valmis tekemään vaikeita päätöksiä ja likaamaan kätesi. On aika luoda uusi perhe.

 • TUTUSTU UUDELLEENLUOTUUN VUODEN 1968 NEW ORLEANSIIN

  Sukella valtavaan, monipuoliseen ja rähjäiseen avoimeen maailmaan, joka on mafian ja korruptoituneiden viranomaisten hallitsema. Se on yhden Yhdysvaltain myrskyisimmän aikakauden upeita maisemia, ääniä ja tunnelmaa täynnä.
 • TAHATON JA TAPPAVA ANTISANKARI

  Ole orpo Vietnamin veteraani Lincoln Clay, joka on vannonut kostoa italialaiselle mafialle sen jälkeen, kun he murhasivat raa'asti hänen ainoan tunteman perheensä, mustan jengin.
 • VALITSE TIESI KOHTI KOSTOA JA RAKENNA OMA RIKOLLISIMPERIUMI

  Valitse pelityylisi, raa'asta voimasta ja aseiden tulituksesta hiiviskeleviin tappotaktiikoihin, kun käytät Lincolnin sotilaskoulutusta ja keräät tietoja mafian tuhoamiseksi. Rakenna uusi rikollisimperiumi omalla tyylilläsi ja päätä kenet adjutanttejasi palkitset ja kenet heistä petät...
Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

 • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
 • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
 • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

3,95 € / kpl
Ilmoitus on sulkeutunut 4.11.2017 15:02

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.