Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Tietoja pelistä

Vuosi on 1968, ja säännöt ovat muuttuneet. Vuosien Vietnamissa sotimisen jälkeen Lincoln Clay tietää tämän totuuden: et valitse perhettä syntymällä siihen, vaan kenen puolesta olet valmis kuolemaan. Lincoln on uusiksi luotuun New Orleansiin palattuaan päättänyt paeta rikollista menneisyyttään. Mutta kun hänen sijaisperheensä, musta jengi, joutuu italialaisen mafian pettämäksi ja tuhoamaksi, Lincoln lähtee etsimään kostoa ja pelastusta vastuussa olleen mafioson kautta. Selviytyminen tässä uudessa maailmassa vaati enemmän kuin pari ystävää. Kiihkeät tulitaistelut, raa'at lähitaistelut, rystyset valkeina kaahaaminen ja katutietous tulevat kaikki tarpeeseen. Tie kaupungin alamaailman huipulle on kuitenkin auki, kun sinulla on oikea ryhmä ja olet valmis tekemään vaikeita päätöksiä ja likaamaan kätesi. On aika luoda uusi perhe.

  • TUTUSTU UUDELLEENLUOTUUN VUODEN 1968 NEW ORLEANSIIN

    Sukella valtavaan, monipuoliseen ja rähjäiseen avoimeen maailmaan, joka on mafian ja korruptoituneiden viranomaisten hallitsema. Se on yhden Yhdysvaltain myrskyisimmän aikakauden upeita maisemia, ääniä ja tunnelmaa täynnä.
  • TAHATON JA TAPPAVA ANTISANKARI

    Ole orpo Vietnamin veteraani Lincoln Clay, joka on vannonut kostoa italialaiselle mafialle sen jälkeen, kun he murhasivat raa'asti hänen ainoan tunteman perheensä, mustan jengin.
  • VALITSE TIESI KOHTI KOSTOA JA RAKENNA OMA RIKOLLISIMPERIUMI

    Valitse pelityylisi, raa'asta voimasta ja aseiden tulituksesta hiiviskeleviin tappotaktiikoihin, kun käytät Lincolnin sotilaskoulutusta ja keräät tietoja mafian tuhoamiseksi. Rakenna uusi rikollisimperiumi omalla tyylilläsi ja päätä kenet adjutanttejasi palkitset ja kenet heistä petät...

Tarkemmat laitevaaatimukset ja mahdolliset lisäosat löydät tästä linkistä.

Huom! Kyseessä on latauskoodi, ei fyysinen tuote. Maksamisen jälkeen pelin lataukseen oikeuttava koodi lähetetään sinulle sähköpostitse, viimeistään seuraavana arkipäivänä. Ei toimituskuluja!

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

16,95 € / kpl
Ilmoitus on sulkeutunut 17.8.2017 14:18

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.