Tuote on myyty käyttäjälle JackyIX hintaan 20 €

Kuvaus

MAGNA CARTA Songs From Wasties Orchard LP. Vertigo Swirl/Spiraali Stereo vuodelta 1971. Alkuperäinen ja hyvin aikainen ensimmäinen englantilainen julkaisu Vertigon Spiraali etiketillä. Alkuperäinen kolmeen osaan avautuva laminoimaton ns. " gimmick " kansi. Levyn etiketti on ns. iso spiraali ( large spiral ), jossa sana " Vertigo " on keskiöreiän alapuolella. Kunto Vg+/Vg++/Vg++ ( kansi/levy/sisäpussi ).

KUNTO
Laminoimaton kansi on hyvä/tyydyttävä kunnon rajapinnalla. Kannen selkämyksissä on kulumaa, jotka näkyvät kannen kuvissa. Kannessa ei ole juurikaan rinkulakulumaa, ei kuvistä näkymättömiä pintavaurioita, ei teippauksia, ei taittumia, ei omia kirjoituksia, ei hintalapunpoistojälkiä, ei tussikorjauksia, eikä ratkeamia eikä repeämiä. Kannen päädyssä olevat tekstit ovat täysin luettavissa vaikkakin päädyssä on kulumaa.

Levyn kunto on varsin hyvä. Levyssä on havaittavissa joitakin soittoon vaikuttamattomia hiusjälkiä, muttei varsinaisia naarmuja. Etiketeissä on keskiöreiän ympärillä jonkin verran levysoittimen keskiötapin aiheuttamaa " hämähäkki" jälkeä.

Sisäpussissa on nähtävissä 53 vuoden aikana tapahtunut värin muuttuminen. Sisäpussin keskiosan ympärillä on molemmin puolin pientä repeämää ja toinen sivusauma on puoleenväliin saakka ratkennut.

Kokonaisuuden kunto on otettu huomioon varsin alhaisessa lähtöhinnassa.

PAINOSTIEDOT
Side A: 6360040 1Y//1 112
Side B: 6360040 2Y//1 112
Molemmat matriisitiedot on koneellisesti stanssattu ja osoittavat julkaisun olevan hyvin aikainen.

Postitus edullisinta tapaa käyttäen ja ostaja maksaa ainoastaan todelliset postikulut.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
20 €
Ilmoitus on sulkeutunut 24.3.2024 21:40
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.