Kuvaus

TEKIJÄ: Vitkala, Maija ja Elina
TEOKSEN NIMI:  Minun sotani - 1939-1945 - Naantalin seudun sotaveteraanit, -invalidit ja lotat kertovat kokemuksiaan
Kustantaja: Naantalin Seudun Sotaveteraanit ry. - Sotainvalidien Veljesliitto - Naantalin Seudun Osasto ry
Painovuosi: 2004
Painos: 1
Kieli: suomi
Sivumäärä: 464
Sidostyyppi: Kovat kannet kansipaperilla
Muuta: Uudenveroinen ja lukematon. Erittäin runsaasti kuvia. Kirjan sisäpuolella tekijän omiste. Kansipaperin yläosassa lievää kulumaa.

N - VASEN LAITA

Kaupankäynnin päätyttyä saat Huutonetiltä automaattisen viestin, jossa on toiminta ohjeet. Toivottavasti luet ne, jotta homma sujuu molemmin puolin mahdollisimman kitkattomasti.

Jos ostat useita kohteita yhdellä kertaa, liitän kohteet yhteen lähetykseen ja lähetän halvimmalla mahdollisella kululla.

Voittaja maksaa tilille ja tuote lähtee – tässä järjestyksessä. Sinulla on tuotteeseen täysi palautusoikeus. Jos katsot, ettei laatu vastaa kuvausta, maksan rahat takaisin, kulut maksat itse, niitä en korvaa.

Huomioithan sen, että lähes kaikki tavarat, joita myyn, ovat käytettyjä ja niissä on luonnollisesti eritasoisia käytön jälkiä, joista kerron niin tarkasti kuin mahdollista.

En vastaa kuljetusyhtiöiden virheellisestä hinnoittelusta, kadonneista lähetyksistä ja muista yhtiöiden tekemistä kämmeistä eli kuljetusyhtiöitä koskevat asiat hoidat heidän kanssaan. Sama koskee kaikkia tavaran kuljetusyhtiöitä.

Jos toimit nopeasti ja maksat tuotteen heti, saan sen lähetettyä viimeistään seuraavana päivänä, kun suoritus näkyy tililläni. Ensimmäisen yhteydenoton ostajalta toivon tapahtuvan viikon kuluessa, muuten katson, että kauppa on peruuntunut.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

20 €
Sulkeutuu 79 vrk 45 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

20 € Sulkeutuu 79 vrk 45 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.