Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Eine Lehtinen kertoo elämästään.

"Nuorena saatu Jumalan kutsumus ja työnäky ovat merkinneet Eine Lehtiselle suuria haasteita, matkustelua, asumista eri puolilla maailmaa, viimeksi Saksassa. Hän kertoo avoimesti ja pohjattoman rehellisesti, mitä elämä papin ja evankelistan, kansainvälisen evankelioimisjärjestön johtajan puolisona ja perheen äitinä on hänelle merkinnyt.

Eine Lehtisestä ei etsimälläkään löydä valittajaa, eikä elämän jossittelijaa, vaikka sairaudet ovatkin luoneet tummia varjoja hänen elämänsä ylle. Eine Lehtinen on syöpäsairaudestaan huolimatta läsnä tässä ja nyt, kiinni nykyhetkessä koko naisen sielullaan ja kärsimyksen koettelemalla ruumiillaan. Puolisoiden keskinäinen hellyys ja huumori on kautta vuosien ollut kantavana voimana silloinkin, kun elämä on merkinnyt luopumista.

Maija Nyman, Einen elämänkaaren muistiinmerkitsijä, ystävä ja työtoveri on tavoittanut kerrontaan elämän erilaiset sävyt, joiden keskellä Jumala on rakkaus."

1995. 240 sivua. Sidottu.

Ex-libris

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

4 €
Ilmoitus on sulkeutunut 3.1.2018 11:11

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.