Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Huuettavana mainio kotimainen Tie naisen sydämeen DVD-leffa. Elokuva täynnä kotimaisia huippunäyttelijöitä. Perustuu Ilkka Kylävaaran romaaniin Hulluus. Osissa mm. Timo Torikka, Satu Silvo, Merja Larivaara, Peter Franzen ja Vesa Vierikko. Ohjaus Pekka Parikka. Kesto 1h 49min. ja se on valmistunut 1996. Tekstitys myös ruotsiksi.

 

tarinaa...Hutkivan journalistin Pentti Anttilan ( Torikka ) kohtalo on joutua kännipäiseltä vaatteet-päällä-vannassa-reissulta hullujenhuoneeseen. Hän tapaa siellä naisen ( Larivaara ), joka väittää, että häntä pidetään talossa väkisin. Kiinalaisella temppelinyrkkeilyllä ja uhkailulla Anttila pääsee mielisairaalasta ja alkaa tutkia naisen tapausta. Hän ajautuu Järvensuun radanvarsikaupunkiin, missä kunnallismafia ei kaihda murhiakaan toteuttaakseen suuruudenhullun rahantekosuunnitelman. Anttilan tehtävä on vaativa, paljastaa kaikki ja löytä tie takaisin tyttöystävänsä ( Satu Silvo ) sydämeen...

 

Kokonaisuus mielestäni kaikinpuolin aiva hyväkuntoinen ja leffa näkyi normaalisti, juuri kun lävitse fiilistelin. Eiku Huutamaan!!!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
4,50 €
Ilmoitus on sulkeutunut 19.7.2018 10:59
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.