Ilmoitus on sulkeutunut

Vantaan Antikvariaatti Oy
Olemme alan suurimpia toimijoita Suomessa. Toimitamme tilatut tuotteet postin välityksellä hyvin pakattuina, ei noutomahdollisuutta. Tiedustelut: huuto@vantaanantikvariaatti.fi, 050 362 6620.

Kuvaus

HINTA SISÄLTÄÄ postituksen Suomeen.
MAKSUOHJEET tulevat Huuto.netin automaattisessa vastausviestissä. Postitamme kirjan heti, kun maksu näkyy tilillämme.

KIRJAN TIEDOT

Heikki Remes : Maistuu viinien kanssa - Ranskan viinit

Maistuu viinien kanssa -sarjan kolmas osa keskittyy ruokiin, joiden seuraksi sopivat ranskalaiset viinit. Sarjan kaksi ensimmäistä osaa käsittelivät tunnetuimpia rypälelajikkeita ja erilaisia espanjalaisia viinejä yhdistettynä suomalaisiin ruokiin. Kolmas kirja jakaa aterian eri osa-alueisiin ja esittelee niihin sopivia ranskalaisia viinejä. Samalla se sitoo kirjasarjan kattavaksi kokonaisuudeksi, joka antaa tietoa viineistä ja ruoasta sekä auttaa niiden yhdistelemisessä.

Kirjan esitellään Ranskan viinialueet ja niiden valikoima sekä viinityyppien luonteet. Reseptit jakautuvat alkuruokiin, kasvisruokiin, kalaruokiin, liharuokiin sekä jälkiruokiin, joista kustakin on 6–8 reseptiä ja niihin sopivat viinisuositukset.

Ruokaohjeissa on sekä ranskalais- että suomalaishenkisiä vaihtoehtoja: niissä käytetään sekä ranskalaiselle keittiölle tyypillisiä raaka-aineita, kuten hummeria, latva-artisokkaa, simpukoita ja homejuustoja, että kotimaisia aineksia, kuten poroa, kuhaa, ruista, nokkosia ja metsämansikoita. Kuten sarjan aikaisemmissakin osissa, kirjan reseptit on valittu niin, että niiden raaka-aineita ja suositusviinejä on saatavilla kautta maan markettien ja Alkon valikoimista.

Kirja on kuvitettu herkullisin värivalokuvin.

Painovuosi: 2010
Painos: 1.
Sivumäärä: 191
Sidosasu: Sidottu, kuvakannet
Kustantaja: Moreeni

Varastopaikka: 191

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

10 €
Ilmoitus on sulkeutunut 14.9.2018 16:44
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.