Kuvaus

"Vuosi puutarhassa on täynnä luomisen iloa. Pihalla on tilaa toteuttaa käsillä tekemisen ideoita ja mahdollisuuksia. Linnunpönttö, kiipeilyteline, viljelylaatikko, perhosbaari - kaiken tämän ja paljon muuta voi tehdä hyvin yksinkertaisista aineksista. Ja mikä parasta: puutarhaan voi vähällä vaivalla luoda uutta ilmettä käyttämällä sitä, mitä on tarjolla jo valmiiksi: risuja, puunoksia, sammalta, vanhoja puita ja kantoja - sekä vanhoja talousesineitä ja käytöstä poistettuja tarvekaluja. Tässä innostavassa opaskirjassa on ohjeet yli 100 projektiin sekä paljon erilaisia inspiroivia vinkkejä, joita voi omassa puutarhassaan toteuttaa aikaisesta keväästä myöhäissyksyyn.

Itse tehdyt, uniikit yksityiskohdat tekevät pihapiiristä persoonallisen. Monet ideoista kannattaa toteuttaa siksikin, että ne saavat myös esim. linnut ja pölyttäjähyönteiset viihtymään puutarhassa.

Useimmat kirjan projekteista ovat toteutettavissa nopeasti ja helposti, jotkut taas vaativat vähän enemmän aikaa ja vaivaa. Ideoiden toteuttamiseksi ei kuitenkaan tarvitse olla kokenut nikkari, muurari tai käsityöläinen. Kirjan avulla kuka tahansa pääsee helposti alkuun, ja selkeitä, vaihe vaiheelta eteneviä ohjeita on helppo seurata.

Malena Skote on arkkitehti, joka työskentelee kirjoittajana, kuvittajana ja valokuvaajana. Hän on julkaissut useita suosittuja puutarha-, betonityö- sekä tee se itse -kirjoja." [takakansi]

 

Minerva 2016, 1. painos. Pehmeäkantinen.

 

Hyväkuntoinen.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

4 €
Sulkeutuu 107 vrk 15 h 58 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

4 € Sulkeutuu 107 vrk 15 h 58 min
Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.