Kuvaus

Huutokaupataan nykyaikainen laadukas 175 cm pitkä naismallinukke. Mukaan tulee ympyrän muotoinen metallialusta, jonka varassa mallinukke pysyy hyvin pystyssä. Äärimmäisen kaunis ja hyväkuntoinen mallinukke. Alkuhintana 169 euroa. Katsotaan miten hinta siitä kehittyy. Jos ei mene heti kaupaksi niin lasken lähtöhintaa. Harvoin löytyy tämän tasoisia käytettyjä mallinukkeja. Tämä yksilö on yksi parhaista.

Mallinukke on hyvä sisustuselementti suureen pukuhuoneeseen, liikkeen näyteikkunaan, lapsille pukemisleikkeihin tai vaikkapa ompelijan työhuoneeseen. Jotkut jopa käyttävät puutarhaan betonikäsittelyn jälkeen näitä patsaina. Käyttötarkoituksia on siis monia. Kohde myydään vain toimitustavalla nouto. Huutajan kannattaa siis olla kotoisin Oulun lähistöltä tai olla valmis matkaamaan siihen suuntaan. Voit myös halutessasi järjestää jonkun tuttavasi noutamaan kohteen. Kohdetta ei tuoda, vaan sen joutuu noutamaan Kempeleestä, joka sijaitsee Oulusta etelään.

Kannattaa myös huomioida, että kuvissa on heijastumia huoneen valoista ja kameran salamasta. Mallinuken tiimoilta myydään nettikaupoissa myös pieniä maalauspurkkeja, joilla mallinuken voi kulumakohdiltaan maalata uuden veroiseksi. Maksavat muutaman euron purkilta. Toisaalta mallinukke puetaan ja kulumakohdat saadaan usein näin piiloon. Mallinukke on aivan hyvässä kunnossa, kuten kuvista näkyy. Pientä kulumaa siis siellä täällä. Leuassa pieni halkeama, jonka voi liimata/paikata. Peruukki ei tule mukaan. Peruukkia ei tule mukaan. Sellaisia myynnissä verkkokaupoissa. Tässäpä olisi siis tarjolla kestävä mallinukke, jolla on vielä pitkä käyttöikä uudessa kodissaan.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 2 vrk 23 h 8 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

109 € Sulkeutuu 2 vrk 23 h 8 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.