Kuvaus

Timo Ensio Malmi: Tampereen sotakirja. Kalevankankaan unelmia

  • Warelia, 2020; pehmeäkantinen kirja, 289 sivua
  • Kirjan alusta on revitty sivuja, mm. nimiösivu ja esipuheen sivuja puuttuu. Kirja alkaa  esinimiösivulla, sitten puuttu sivuja sivulle 11 asti. Ensimmäinen varsinainen luku 1, Tulinen kaupunki, alka sivulla 15. Eli kaikki kirjan varsinainen teksti (esipuhetta lukuunottamatta) on jäljellä. Jos jollekin kelpaa tämänkuntoinen kirja, niin halvalla menee.
  • HINTA: 3 euroa + toimituskulut 4,50 euroa = 7,50 euroa
  • TEE NÄIN: Klikkaa Osta, niin saat huutonetiltä automaattisen viestin, jonka lopusta löydät myyjän sähköpostiosoitteen ja tilinumeron. Maksa kirja ja toimituskulut, niin myyjä lähettää kirjan kun maksu on tullut perille. Voit myös pyytää myyjältä laskun. (Jos ostat samalla useamman saman myyjän kirja, niin älä maksa yksittäisiä kirjoja ennen kuin koko paketin sisältö on selvä.)

Mitä kuolleet olisivat kertoneet?

"Tampereen sotakirja - Kalevankankaan unelmia" on uuden ajan profeettakirja. Sen sivuilla Suomen sotia käyneet nousevat ylös ja kuvaavat rintama- ja siviilikokemuksiaan. Talvi- ja jatkosodan sekä Tampereen taistelun etulinjan todellisuuden äänet ovat kuultavissa.

Mikä on ollut puolustuksen hinta? Millaista perintöä me nyky-Suomen rakentajat kannamme? Haudatut vastaavat kysymyksiin, joita ei ehditty kysyä tai jotka unohdettiin kokonaan.

Timo Ensio Malmi on tamperelainen sotakamreeri. Hän on kirjoittanut aiemmin mm. teokset "Äyräpään luutnantti", "Rynnäkkö läpi Tampereen", "Suomalaiset sotavangit Neuvostoliitossa 1941-1944", "Isän ikävä" ja "Sotaorvot kertovat"

 

hakusanat Suomen historia Tampere paikallishistoria Tampereen historia talvisota jatkosota 1918 sisällissota vapaussota Kalevankankaan taistelut kotirintama teatteri näytelmät

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 59 vrk 3 h 44 min
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

3 € Sulkeutuu 59 vrk 3 h 44 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.