Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

MAMBAN parhaat ovat mukana 20 SUOSIKKIA –sarjan levyllä MITÄ YHDESTÄ SÄRKYNEESTÄ SYDÄMESTÄ, joka on myynyt kultalevyyn oikeuttavan määrän.

Levy on hyväkuntoinen. Kun ostosumma näkyy tililläni, panen heti levyn postiin, posti- ja pakkauskulut Suomeen helposti-kuoressa kuplamuovin kera 3,2 e. (International delivery available to Europe, postal charge 5 euros, other countries 5 euros). Myös nouto mahdollinen. Otan pian yhteyttä, kun kaupankäynti on päättynyt. Koetetaan hoitaa maksut 7 päivän sisällä kohteen sulkeutumisesta.

Kannattaa huutaa useampia kohteita. Samalla 3,2 euron maksulla kulkee 2 normaalipaksuista cd-levyä tai 4 normaalipaksuista cd-singleä tai 2-3 kasettia. 4 normaalipaksuista cd-levyä kulkee 5,1 euron postimaksulla. Muistetaan myös palautteet puolin ja toisin.

KAPPALELISTA:
 

01. Valokuvia     02. Lauantai-ilta     03. Mitä yhdestä särkyneestä sydämestä     04. Tielle taas     05.  Sydänsuruja     06. Come ti chiami     07. Kohta hän on poissa (Sinun tyttösi)     08. Kun olin kuusitoista     09. Tuollainen tyttö     10. Arvoitus minulle     11. Älä jätä minua     12. Sä kiusaat mua     13. Kantakaa Lassi jo pois     14.Kun en tuntenut sinua     15. Pyyhi kyyneleet     16. Liian vähän sittenkin     17. Eilinen tyttö     18. Ollaanko me vielä     19. Kerran unessani     20. Viimeinen tanssi     

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


4 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 6.5.2024 18:07
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.