Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Priimakuntoinen keittokirja:

Rantala-Ragazzini, Anne-Marie & Lehtinen, Jani: Mamman murkinoissa - italialaista kotiruokaa Emilia-Romagnasta. Atena 2006.

"Kun perheenäiti Italiassa herää, hän ajattelee ensimmäiseksi, mitä tänään syödään. Ruoka, sen tekeminen ja perheen kanssa yhdessä syöminen ovat keskeinen osa elämää. Anne-Marie Rantala-Ragazzini rakastui 1980-luvulla italialaiseen mieheen ja asettui Emilia-Romagnan maakuntaan, Italian ruoka-aittaan. Rouvan taloa ympäröivät puutarhat, joista löytyvät vihannekset ja hedelmät. Liha, kala, leipä ja juustot haetaan kylän kauppahallista. Mamman murkinoissa -kirja esittelee, mistä herkullinen italilainen kotiruoka rakentuu ja miten sitä tehdään. Pääosassa ovat hyvät raaka-aineet, yksinkertaiset valmistusmenetelmät ja ennen kaikkea palava rakkaus hyvään ruokaan.

Kirjassa on 70 käytössä koeteltua ja hyväksi havaittua ruokaohjetta, joiden toimivuuden takaa Trattoria Buccon keittiömestari Jani Lehtinen. Kirjan taustavoimina toimivat ruokatoimittajat Mikko Takala ja Juha Virkki. Takala on kirjoittanut yhdessä Hans Välimäen kanssa kolme kiitettyä keittokirjaa. Kirjan upeat kuvat ovat ottaneet Tommi Anttonen ja Mika Remes."

Ihania italialaisia reseptejä!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
6 €
Ilmoitus on sulkeutunut 17.8.2018 17:47
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.