Kuvaus

Kahden maailmansodan jälkeen Eurooppa sai uuden poliittisen ja valtiollisen kartan. Monet pikkuvaltiot menettivät itsenäisyytensä ja Neuvostoliiton pakkovalta alisti useita perinteisiä eurooppalaisia kansakuntia ikeensä alle. Sodan hävinnyt natsi-Saksa jaettiin ja alkoi itäblokin ja länsimaailman keskeinen maailmankatsomusten välinen kamppailu.

Tätä kehystä vasten voidaan pitää lähes ihmeenä sitä, että Suomen tasavalta säilytti sotien jälkeen itsenäisyytensä. Olihan Suomi maailmansotien aikana käynyt monta sotaa. Katkera sisällissota 1918 jakoi kansan kahtia. Talvisodan ihme hitsasi kansakunnan jälleen yhtenäiseksi. Jatkosodan Suomi kesti urhoollisesti ja lopulta käännettiin aseet Euroopan toisen diktaattorin, Hitlerin armeijaa vastaan.

Kaikissa näissä myrskyissä Suomen armeijaa johti mies, josta lopulta tuli myös Suomen tasavallan presidentti. Hän oli tsaarin kenraali, tutkimusmatkailija ja Suomen marsalkka. Hän oli tapojen ja tyylien luoja. Hän oli mies, jonka Suomen kansa valitsi kaikkien aikojen suurimmaksi koskaan eläneeksi suomalaiseksi. Tämä dokumentti kertoo hänen tarinansa. 
Tämä henkilö on Carl Gustaf Emil Mannerheim.

Hyväkuntoinen.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

6 €
tai
Sulkeutuu 7 vrk 3 h 20 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

6 € Sulkeutuu 7 vrk 3 h 20 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.