Kuvaus

Antero Uitto - Carl-Fredrik Geust

"LEGENDAARINEN Mannerheim-linja oli vain 140 kilometrin mittainen vyöhyke Karjalan kannaksella, mutta se piirtyi rajan molemmilla puolilla pysyväksi osaksi sotahistoriaa. Vesistöihin ja kapeikkoihin nojautuva, osittain linnoitettu vyöhyke Suomenlahden ja Laatokan välillä oli talvisodan aikana suomalaisten pääpuolustuslinja, josta sodan molemmat osapuolet loivat oman sankaritarinansa.

AINUTLAATUINEN teos esittelee Mannerheim-linjan koko sen sotahistoriallisessa merkityksessä. Puolustuslinjan historiaa ja merkitystä käsitellään sekä konkreettisen sodankäynnin kautta että tärkeänä osana sotahistoriaa. Teokseen on koottu ennen näkemätön kokoelma venäläisiä dokumentteja, sotaa edeltäviä vakoilukuvia sekä heti läpimurron jälkeen otettuja kuvaharvinaisuuksia.

ITSENÄISYYDEN juhlavuoden kynnyksellä ilmestyvään päivitettyyn ja laajennettuun laitokseen on tarkennettu monia.yksityiskohtaisia tietoja sekä tuotu uutta tietoa erityisesti Mannerheim-linjan historiallisesta ja poliittisesta merkityksestä. Uusi painos kuvaa entistä tarkemmin, miten Mannerheim-linja liittyi talvisodan strategisiin käännekohtiin." [takakansi]

Gummerus 2016. Kolams, tarkistettu ja lajennettu painos. Kovakantinen.

 

Hyväkuntoinen.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

15 €
Sulkeutuu 97 vrk 7 h 51 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

15 € Sulkeutuu 97 vrk 7 h 51 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.